Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı ile meydan okudu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı ile meydan okudu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-05 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Gün itibariyle resmi olarak tanıtılan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arka panelinde beşli kamera sistemiyle gelen Mi CC9 Pro tanıtılmasının üzerinden birkaç saat bile geçmemesine rağmen DxOMark puanı belli oldu. 

Akıllı telefonların kameraları ve fotoğraf makinelerini belli kriterler ölçütünde değerlendirmeye alarak puanlayan DxOMark Mi CC9 Pro incelemesini tamamladı. Henüz resmi tanıtımının üzerinden birkaç sata geçen cihazın aldığı puansa oldukça etkileyici. Orta segment bir telefona göre neredeyse zirveye yerleşen Xiaomi Mi CC9 Pro görünüşe göre rakiplerini şimdiden zorlamaya başladı. 

Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual TransferXiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer

Yılın en iyi fiyat performans ürünü Mi CC9 Pro 

Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyici

2019’un en iyi fiyat performans ürünü olarak değerlendirilen Mi CC9 Pro DxOMark testinden başarıyla geçti. 121 puan alarak listede ikinci sıraya yerleşen Xiaomi Mi CC9 Pro orta segment bir telefon olarak Samsung Galaxy Note 10, Huaeri P30 PRo ve Samsung Galaxy S10 5G gibi modelleri geride bırakarak piyasaya oldukça iddialı bir giriş yaptı. 

Huawei P30 Mate Pro ise 121 puana sahip olmasına rağmen zirveyi elinde tutmayı başaran model oldu. Genel toplamda üstünlük hala Huawei’de olsa da, Xiaomi CC9 Pro’nunda oldukça iddialı bir kameraya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fotoğraf ve video olmak üzere cihazların kamerasını iki ana kategoride inceleyen DxOMark’ın testinden Xioami Mi CC9 Pro fotoğraf kategorisinde 130, video kategorisinde 102 puan aldı. Ancak Xioami’nin incelenen modelinin ailenin en yüksek donanım özelliklerine sahip olan Premium Edition modeli olduğunu da belirtmekte fayda var. Yine de ailenin diğer üyelerinin de başarısının Premium modelle eş değer ya da birbirine çok yakın olacağını düşünüyoruz. 


108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak
Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ