Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyici - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyici

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 21:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, CC9 ve Mi CC9e modelleri sonrasında Mi CC9 Pro modeli üzerinde çalışmalara başladı. Bir süre önce bu söz konusu amiral gemisi modelin 108 megapiksel çözünürlüklü kamerası ile çekildiği ifade edilen fotoğrafları paylaşan şirket, şimdi ise cihazın bir başka yeteneğini yayınlamış olduğu bir video ile gösterdi. Xiaomi Mi CC9 Pro modeli bu noktada sahip olduğu 50x zoom özelliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Dünyanın ilk 108 megapiksel çözünürlüğe sahip kamerasına sahip olan CC9 Pro modeli 5 Kasım’da resmi olarak piyasaya giriş yapacak. Bunun öncesinde ise modeli yetenekleri sergilenmeye devam ediyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro 50x Zoom Yeteneği

Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual TransferXiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer

Satışa tam anlamıyla hazır olan 108 MP’lik kamerasıyla Xiaomi CC9 Pro modeli 5 metre mesafe uzaklıktan bir test videosu çekiliyor. Bu noktada 50x yakınlaştırma yeteneği ile Xiaomi CC9 Pro’nun oldukça beğenilmesi bekleniyor. Cihazın diğer belli olan bazı özelliklerini hatırlayacak olursak, modelde Full HD+ bir çözünürlük bulunuyor. Kavisli bir ekranı bulunan bu model 6.47 inçlik OLED bir ekran paneliyle geliyor. İşlemci gücü tarafında ise Snapdragon 730G işlemci çipsetini görüyoruz. 6 GB RAM 64 GB depolama ve 8 GB RAM ile 128 GB depolama ve 128 GB ile 256 GB depolama olmak üzere üç farklı versiyonu bu modelde görüyoruz.

Samsung’un sahip olduğu 108 MP ISOCELL HMX CMOS sensöre sahip olan bu model düşük ışıkta iyi bir performans hedefliyor. Bu sensöre ek olarak telefoto 12 MP lens ve 20 MP süper geniş açılı lens modelde yer alıyor. Batarya tarafında ise 5107 mAh’lik bir pile sahip olan modelin parmak izi okuyucusu ekrana gömülü olarak geliyor.


Heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyorHeyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyor
Heyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyurulduHeyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyuruldu

PAYLAŞ