Xiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy Fit - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy Fit

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Samsung’un giyilebilir teknoloji pazarına bir yeni seçenek daha dahil etmeye hazırlandığını görüyoruz. Öyle ki şirket, yakın zamanda Xiaomi Mi Band’e rakip olarak Galaxy Fit modeli ile geliyor. Giyilebilir pazarının aktif ve önemli şirketlerinden olan Samsung, bu pazarda çok fazla öne çıkamıyor. Pazarın söz sahiplerinden olan Xiaomi ise sunduğu modeller ve fiyatlandırma politikası ile dikkat çekiyor. Samsung ise başarısını ve dikkatini daha çok akıllı saat pazarında kullanıyor. Fakat yine de şirketin yeni akıllı bileklik modelleri geliştirdiğini görüyoruz. Söylenenlere göre marka direkt olarak Xiaomi Mi Band 5 karşısına sunulacak olan yeni bir Galaxy Fit üzerinde çalışıyor. Resmi FCC kayıtlarında ortaya çıkan bu yeni bileklik için şimdilik bilinenlerin kısıtlı olduğunu söyleyelim.

Samsung’dan yeni Galaxy Fit akıllı bileklik geliyor

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktı

Modelin 154 mAh’lik  bir pile sahip olması bekleniyor. Ürünün tasarımsal olarak ise şık olması bekleniyor. Bir akıllık bileklikten beklenen her özelliğe ve detaya sahip olacağı düşünülürken, Galaxy Fit 2 olarak karşımıza çıkması bekleniyor. SM-R220 model numarası ile gündeme gelen bu modelin yakın zamanda tüm detaylarının belli olması bekleniyor. Xiaomi’nin Xiaomi Mi Band serisine rakip olarak ise Samsung cephesinden son olarak Galaxy Fit e modeli gelmişti. Direkt olarak Xiaomi Mi Band serisine rakip olan bu ürün standart bir tasarım ile bünyesinde renksiz bir 0.74 inçlik OLED ekran kullanıyordu. Birçok noktada aktivite takibi özelliğine sahip olan bu cihazda nabız sensörü de bulunuyordu.

Su geçirmez yapıda olan bu bilekliği akıllı telefonunuz ile bağlayabiliyor ve gelen bildirimlerden haberdar olabiliyorsunuz. Yapılan aktiviteyi otomatik takip edebilen bu ürün normal kullanım ile 13 gün, daha yoğun kullanım ile ise 6.7 gün arsında bir pil ömrü sunuyor.


Galaxy Z Flip 5G'nin tanıtım videosu ortaya çıktıGalaxy Z Flip 5G'nin tanıtım videosu ortaya çıktı
Galaxy S21 özellikleri ortaya çıktıGalaxy S21 özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ