Xiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin en yeni akıllı bileklik modeli Xiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları şaşırtmayı başardı. Mi Band 6, dünya çapında yüksek rakamları sunuldu. 

Xiaomi'nin en güncel akıllı güncel modeli Xiaomi Mi Band 6 modelinin satış rakamları ortaya çıktı. Kısa bir süre önce satışa çıkan Xiaomi Mi Band 6, kısa süre içerisinde büyük ilgiyle karşı karşıya kaldı. Stokları hızlı bir şekilde tükenen Mi Band 6 modelinin satış rakamları kullanıcılara aktarıldı. Mi Band 6'nın satış rakamları ve özellikleri aşağıdaki şekildedir. 

Xiaomi akıllı yastık çalışmalarına başladıXiaomi akıllı yastık çalışmalarına başladı

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xİaomi'nin son derece popüler olan akıllı bilekliği Mi Band'in adı sık sık duyuruluyor. Özellikle de Mi Band 3 ile ciddi anlamda ilerleme sağlayan Xiaomi, kısa bir süre içerisinde üç yeni Mi Band modeli daha kullanıcıların beğenisine sundu. Heyecanla beklenen bu akıllı bilekliğin son modeli ise Mi Band 6, dönemin gerektirdiği özellikler ile beraber serinin arasında en iyi yeri tutuyor demek mümkündür. Öyle ki kullanıcılar kısa bir süre içerisinde satış rakamları ile bu durumu kanıtladılar. Çinli başarılı şirket Xiaomi, 2 Nisan'da satışa sunulan bu akıllı bilekliği Mi Band 6'nın satış rakamları ortaya çıktı. Şu an için daha yeni dünya çapında satışa sunulan Mi Band 6, kısa bir süre içerisinde bir milyondan fazla satışı yapılan bir cihaz oldu.

Şirketin CEO'su Lei Jın tarafından yapılan paylaşım ile Mi Band 6'nın dünya çağında bir milyondan fazla satış yaptığı dile getirildi. Bu satışların birçoğu da tahmin edileceği üzere Çin'dir. Bunun sebebi ise global satışlara  henüz yeni başlanması. Serinin en sevilen modeli Mi Band 3'e bakıldığında bir milyon satış rakamını tam 17 gün içerisinde yakalamıştı. Yani Mi Band 6 en az diğer modeller kadar beğenildi. Bir diğer açıdan ise bu modelin ülkemizde de satışa sunulduğunu belirtmekte fayda vardır. 

Xiaomi Mi Band 6’nın özellikleri belli oldu

İlk olarak Mi Band 6'ya dış bir göz olarak bakıldığında ise diğer modellere göre büyük fark yoktur. Yine alışılmış tasarımı ile gelen Mi Band 6, elbette ki daha yüksek özelliklerle geliyor. Mi Band 6'yı bir önceki model olan Mi Band 5 ile karşılaştırmak gerekirse ilk olarak daha büyük bir ekran bulunduğunu görmek mümkündür. Öyle ki Mi Band 5'teki 1.1 inç büyüklüğünde olan bu ekran yerini Mi Band 6'da 1.56 inç büyüklüğündeki AMOLED ekrana bırakmış gözüküyor. 

152×468 piksel çözünürlük özelliğine sahip olan bu ekran birçok özelliği kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bunların en başında ise 38 farklı spor modu yer alıyor. Bu rakam Mi Band 5'te yalnızca 11'di. Bir diğer açıdan ise Bluetooth 5.0 ile gelen cihaz daha önceki modellerde yer almayan kandaki oksijen algılama, uykuda solum kalitesi takibi ve anormal kalp atışı hızı izleme gibi özellikler de sunuluyor. Aynı zamanda ise Mi Band 6, tıpkı Mi Band 5 gibi ATM'ye kadar  suya dayanıklı bir cihazdır. Tüm bu özellikler ile beraber gelen Mi Band 6 ülkemizde de ortalama olarak 420 TL fiyat etiketine sahiptir. Mi Band 5 göre yaklaşık olarak bir buçuk kat daha pahalı olan bu yeni Xiaomi ürünü, yeni özellikleri ile fiyatı da halk ediyor gibi gözüküyor. 

 


Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesini yayınladıXiaomi MIUI 12.5 güncellemesini yayınladı
Xiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacakXiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacak
Xiaomi amiral gemisi tablet üretecekXiaomi amiral gemisi tablet üretecek

PAYLAŞ