Xiaomi Mi Band 6 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 6 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-30 09:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dün akşam saatlerinde yeni ürünlerini tanıtmak için bir lansman düzenleyen Xiaomi, Mi Band 6 modelini resmi olarak tanıttı.

Çin’de düzenlediği yeni lansmanla birlikte yeni akıllı telefonlarını tanıtan Xiaomi merakla beklenen yeni akıllı saat modelini de tanıttı. Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Mi Ban 6 resmi olarak alıcı karşısına çıkmış oldu.

Xiaomi dudak uçuklatan satış rakamlarını açıkladıXiaomi dudak uçuklatan satış rakamlarını açıkladı

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri

Geçtiğimiz sene Mi Band 5 modeliyle akıllı bileklik piyasasına damgasını vuran Xiaomi bugün Mi Band 6 modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Serinin bir önceki modeline göre nispeten daha büyük bir ekrana sahip olan Mi Band 6’da 1.56 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Yeni seriyle birlikte daha şık bir tasarıma da geçen Xiaomi, ekran çerçevelerini de inceltmiş. Dışardan bakıldığında oldukça şık bir görünüme sahip olan bu ekran kullanıcılarına 152 x 360 piksel çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğu değerlerini de sunuyor.

İlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacak

Bunun yanı sıra Android ekosistemi için oldukça etkileyici özelliklere sahip olan Mi Band 6, kandaki oksijen miktarının ölçülmesine yardımcı olan Sp02 sensörüyle de birlikte geliyor. Uyku ve döngü takibi de yapabilen Mi Band 6 bir önceki modele kıyasla daha fazla spor türüne de destek sunuyor. 30 farklı egzersiz moduna sahip olan Mi Band 6 zumba, dans ve basketbol gibi aktivite modlarıyla ön plana çıkmayı başarmış bulunuyor. Xiaomi’nin alıcı karşısına çıkardığı yeni nesil akıllı bilekliği, yapılan açıklama göre fitness aktivitelerini de otomatik olarak algılayabilme özelliğine sahip. Bu açıdan da rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başaran Mi Band 6 125 mAh kapasiteli güçlü bir bataryadan da güç alıyor. Bu batarya kullanıcılarına 14 günlük kesintisiz bir pil ömrü de vaat etmekte.

Xiaomi Mi Band 6 fiyatı

Özelliklerinin yanı sıra oldukça rekabetçi bir fiyat etiketine sahip olan Mi Band 6 iki NFC desteği bulunan ve bulunmayan şki farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Mi Band 6 modelinin NFC bulunmayan versiyonun 35 dolar, NFC bulunan versiyonunsa fiyatı 43 dolar olarak açıklandı. Küresel pazarda satışa sunulacak olan Mi Band 6'nın bu yıl içinde Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.

 


Xiaomi sıvı lensli akıllı telefon geliştiriyorXiaomi sıvı lensli akıllı telefon geliştiriyor
Xiaomi Türkiye fabrikası bugün faaliyete geçiyorXiaomi Türkiye fabrikası bugün faaliyete geçiyor

PAYLAŞ