Xiaomi Mi Band 6 özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-25 16:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, birçok kullanıcı tarafından beğeni kazanan Mi Band, serisinin yeni üyesini tanıtmak için hızla hazırlıklara devam ediyor. Bir Twitter kullanıcısı tarafından Xiaomi Mi Band 6 özellikleri sızdırıldı. 

Xiaomi Mi Band 6 özellikleriyle ses getirmeyi başaracak

Her ürettiği yeni model ile beraber daha fazla özelliği kullanıcıların karşısına çıkaran Xiaomi Mi Band ailesi, serisinin 6. üyesiyle beraber akıllı saatlerde yer alan birçok özelliğe sahip olacak. Bu sayede kullanıcı deneyimi daha da artırılmış olacak. Konuyla ilgili olarak sızdırılmış olan bilgilere göre Amazon Alexa ile uyumlu bir şekilde çalışacağı belirtildi. Aynı zamanda kanda bulunan oksijen miktarını imkan tanıyan SpO2 sensörü ile dikkatleri üzerine toplayan bu model, daha önce sunulmuş olan modellere göre daha fazla spor türüne sahip olacak. 

Xiaomi Mi Band 5'in fiyatı belli olduXiaomi Mi Band 5'in fiyatı belli oldu

XMSH16HM model kodu ile kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtilen bu cihaz iki farklı versiyonu ile çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor. NFC'li versiyonun Çin pazarı için, NFC bulunmayan versiyonu ise hem Çin hem de dünya pazarında kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtildi. Aynı zamanda yeni modelin dahili GOS ile geleceği de iddia edildi. 

Konuyla ilgili olarak sızdırılan ekran fotoğraflarının Xiaomi Mi Band 5 modeli görsellerinden büyük olması sebebiyle yeni cihazın 1.1 inçten daha büyük bir ekrana sahip olacağı bildirildi. Söz konusu bu yeni modelde 30 adet aktivite modu olacağı da dile getirildi. Cihaza eklenen bu aktivite modlar arasında dans, zumba, kriket, basketbol ve kickboks yer alıyor. Cihazın fiyat etiketi ve çıkış tarihi hakkında şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. Şu an için de Xiaomi Mi Band 5 hakkında elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. Gelecek günlerde konu hakkında daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Xiaomi Mi Band 5 Pro geliyorXiaomi Mi Band 5 Pro geliyor
Xiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy FitXiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy Fit
Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktıXiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı

PAYLAŞ