Xiaomi Mi Band 5'in ile ilgili yeni sızıntı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5'in ile ilgili yeni sızıntı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği olarak karşımıza çıkacak olan Mi Band 5'in yarın tanıtımı gerçekleştirilebilir. Mi Band 5, NFC özelliğiyle ve yeni ekranın ile beraber bekleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. Xiaomi'nin çatısı altında alt markası olarak işlem yapan Mijia Webio üzerinden yaptığı açıklamada yeni akıllı cihazların tanıtılacağı açıklandı fakat bu cihazlar için isim vermedi. Teknoloji şirketi Xiaomi'nin alt markası olan Mijia, yarın düzenlenen etkinlik kapsamında yeni ürünlerini sunacak ve bu etkinlik kapsamında Xiaomi'nin Mi Band serisine bir yeni versiyonu da eklenebilir. Xiaomi Smart Inn Konferansı, yarın yerel saat ile 14:00'da yapılacak. Mi Band 5'in 1,2 inç OLED renkli ekrana ve bununla beraber temassız ödemelerde kullanılabilmesi adına NFC özelliğine de sahip olacağı düşünülüyor. Bugüne kadar, sadece Çin'deki Mi Band'lerde NFC özelliği halihazırda vardır. Güncellenmiş ekran ve NFC özelliği dışında Mi Band 5 hakkında bilinen pek çok bilgi de yoktur. 

Mijia, yeni cihazları Weibo'dan doğruladı

Mijia Weibo platformu üzerinden yapılan açıklamada "İnsanlar her yerde mutlu! IDC'nin 2014-2019 arası Global Giyilebilir Akıllı Cihaz Pazar Raporuna göre, Xiaomi'nin toplam giyilebilir cihaz teslimatı 100 milyon sınırını aştı! Aynı zamanda, giyilebilirlerden yeni arkadaşlarımız sizlerle 3 Nisan saat 14.00'da olacak olan Xiaomi Smart Inn canlı yayınında tanışacak. Bunun için sabırsızlanıyor musunuz? Yeni arkadaşların ne olduğunu tahmin edin?'' şeklinde yazdı.

Xiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli olduXiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli oldu

Mi Band 5 adlı ürün hakkında pek çok bilgi olmasa da Mi Band 4'ün üst seviyesinde bir ürün olduğu için özelliklerinin en az Mi Band 4 kadar güçlü olması gerektiğini söylemek mümkündür. Bilindiği üzere, Mi Band 4, 2 saatlik şarj edilme ile 20 güne kadar kullanım sağlıyor. Bununla beraber cihaz 135 mAh Li-PO bataryaya ve Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine sahipti. 22,1 gram ağırlığına sahip olan cihazın kutusundan 1 adet Termoplastik Elastomer Silikon Kayış, Mi Band, şarj kablosu ve kullanım kılavuzu çıkıyor. Söylentilerden elde edilen bilgilere göre, Mi Band 5, Çin'de 25 dolardan (vergiler hariç 165) satışa sunulacak. Alışıldığı gibi, cihaz diğer pazarlara daha sonra ulaşacak.


Xiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılarXiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılar

PAYLAŞ