Xiaomi Mi Band 5'in fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5'in fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 19:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin akıllı bileklik serisi olan Xiaomi Mi Band 4 sonrasında karşımıza gelecek olan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik hakkında modelin fiyatına dair detaylar ortaya çıktı. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli resmi olarak yarın itibariyle 11 Haziran tarihinde tanıtılacak. Modelin görseli ve özellikleri geçtiğimiz günlerde zaten ortaya çıkmıştı. Şimdi ise kısa süre önce 33 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe açıldığı belirtildi. Fakat bilekliğin orijinal fiyatı daha da düşük etikete sahip olarak karşımıza çıktı. Öyle ki model Xiaomi’nin sitesi üzerinde 27 dolardan listelendi. Daha öncesinde 25 dolardan geleceği iddia edilen model fiyat noktasında oldukça sevindirdi diyebiliriz. Bilekliğin genel anlamında detayları ise netleşmiş durumda diyebiliriz.

Xiaomi Mi Band 5 fiyatı uygun rakamla belli oldu

Xiaomi Automation'a 20 milyon dolarlık yatırımXiaomi Automation'a 20 milyon dolarlık yatırım

Modelin özelliklerini hatırlayacak olursak global olarak NCF desteğine sahip olarak gelecek olan cihazda manyetik şarj sistemi bulunuyor. 11 farklı profesyonel spor moduna sahip olan bu yeni akıllı bileklik, kadın sağlığı için de özel modlara sahip durumda. Bağlı telefon kamerası için deklanşör görevi görürken, sahip olduğu gelişmiş sensörleri ile SpO2 ölçüm desteği ile beraber nabız sensörü ve beraber yolda olduğu dile getiriliyor. Ayrıca cihazın 1.2 inç boyutlu renkli bir ekrana sahip olduğunu belirtelim.

Söz konusu Mi Band 5 modelinin farklı bir Smart versiyonun da hala söylentileri bulunuyor. Son kaynaklar ise Alexa dijital asistan desteği taşıyacak olan versiyonun ”Smart” takısı ile gelmeyebileceği de aktarılıyor. Bu özelliğin ise direkt bir şekilde Mi Band 5’in global sürümünde geleceği iddia ediliyor. Şuan için Xiaomi’nin yeni akıllı saat modeli hakkındaki beklentiler bunlardan ibaret. Saati resmi olarak 11 Haziran tarihinde göreceğiz.


Xiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattıXiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattı
Xiaomi 120W hızlı şarj için çalışmalara başladıXiaomi 120W hızlı şarj için çalışmalara başladı

PAYLAŞ