Xiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 15:50:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, son zamanlarda geçirdiği parlak günler ile gözleri üzerine çekiyor. Xiaomi şirketinin gelecek günlerde tanıtması beklenen Mi Band 5 adlı ürün hakkında artık çok daha detaylı bilgiler ortaya çıktı. Konu ile ilgili paylaşılan raporlara göre yeni akıllı bilekliğin global versiyonunda NFC desteği gibi detaylı bilgiler yer alıyor. Geçtiğimiz yılın Haziran ayı içerisinde ekstra özellikler ile beraber tüketicinin beğenisine sunulan Mi Band 4'ün duyurusunu yapan Xiaomi, serinin devam niteliğini taşıyacak olan yeni akıllı bilekliği için çalışmalara hızla devam ediyor. Her yeni üründe eski olan ürünün özelliklerinin üzerine yenilerini ekleyen Çinli dev şirket, elde edilen güncel verilere göre Mi Band 5 adlı akıllı bileklikte NFC gibi bazı özellikler sunmayı hedefliyor. 

Konu hakkında TizenHelp tarafından paylaşılan rapora göre, Mi Band 5 adlı akıllı saatte ekran büyüklüğü 0,95 inçten 1,2 inç'e yükseltildi. Buna ek olarak aynı zamanda AMOLED panelin devamlılığını sürdüreceğini söyleyen şirket, ürünün güneş ışığı altında görünürlülüğünü daha da artırmak adına daha yüksek kontrastlı bir kullanım sunacak. Çin dışındaki NFC teknolojisini de nihayet ekleyeceği söylenen Mi Band 5, bu sayede Google Play Store başta gelmek üzere birçok ödeme sistemini destekleyecek. 

Xiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyorXiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyor

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Çinli şirket, Huami ile Mi Band 5 adına gerçekleştirilen bu ortaklığını sürdürecek gibi gözüküyorlar. Buna ek olarak söz konusu bilekliğin çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi olmasa da gelecek Haziran ayı içerisinde Çin'de başlamak üzere diğer pazarlarda da ürünün yer alması bekleniyor. Hazırlanan güncel raporda yer alan lansman tarihine baktığımızda oldukça uzak olduğumuz bu ürünün fiyatı, çıkış tarihi ve özellikleri açısından da çeşitli değişikliklerin geleceğini de unutmamak gerekiyor.  

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri

135 mAh Li-PO batarya özelliği ile beraber kullanıcılara 20 gün şarj ömrü sunan Mi Band 4 adlı akıllı bilekliğin 2 saat şarj olma süresi vardır. 0,95 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekranı ile sorunsuz kullanım sunan ve kullanıcıların da beğenisini kazanmayı başaran bu akıllı bileklik 17,9 x 46,9 x 12 mm ekran boyutlarına sahiptir. Buna ek olarak ürünün 22,1 gram ağırlığı bulunuyor. Bluetooth 5.0 bağlantı desteği ile de güçlendirilen Xiaomi Mi Band 4 kutusundan çıkarken, 1 adet Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik, 1 adet Termoplastik Elastomer Silikon Kayış, 1 adet şarj kablosu, kullanım kılavuzu ile geldi. Ürün bu sayede tüketicinin beklediği bir çok içeriği sundu. Mi Band 4, 160 TL fiyat etiketine sahip olarak son derece uygun fiyatlı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı bileklik satın almak isteyen kullanıcılar için son derece uygun olan Mi Band 4'ü, Mi Band 5 çıkana kadar tercih edebilir ve sorunsuz bir şekilde kullanım elde edebilirsiniz. Yakın zaman içerisinde serinin yeni akıllı bilekliği ile karşılaşmamız mümkün olacak. 

 


Xiaomi Mi Band 4'ü En İyi Yapan ÖzelliklerXiaomi Mi Band 4'ü En İyi Yapan Özellikler
Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak
Mi Band 4’e Türkçe dil desteği geldiMi Band 4’e Türkçe dil desteği geldi

PAYLAŞ