Xiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-09 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 5 için çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise Xiaomi tarafından söz konusu bilekliğin tasarımı paylaşıldı. Xiaomi tarafından paylaşılan görsele göre Mi Band 5 modelinin Mi Band 4 ile neredeyse aynı tasarım çizgisine sahip olduğu gözüküyor. Ancak bazı yeni özellikler de ortaya çıkmış oluyor. Xiaomi’nin en popüler ürünlerinden olan Mi Band serisi akıllı bileklik modeli özellikle Mi Band modellerinden 3.nesil versiyon ile iyi bir çıkış yakalayan şirket, Mi Band 4 ile beraber bu çıkışını devam ettirmişti. Şimdi ise şirket aynı başarıyı Mi Band 5 serisi ile sürdürmek istiyor.

Xiaomi Mi Band 5 ile alakalı bugüne kadar henüz tek bir açıklama yapıldı. Bu açıklama geçtiğimiz hafta Mi Band 5’in ne zaman duyurulacağı hakkında yapılmıştı. Söz konusu açıklamaya göre Mi Band 5 modeli 11 Haziran’da resmi olarak duyurulacağı belirtildi. Şimdi ise şirket yeni açıklaması ile bilekliğin görünümünü gösteriyor.

Twitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyorTwitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyor

Xiaomi  Mi Band 5 yakında geliyor

Çinli sosyal medya platformu Weibo’da Xiaomi tarafından paylaşılan Mi Band 5’in resmi basın görselleri selefi modeli olan Mi Band 4 ile aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Görseller Mi Band 5’in hafif kavisli bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Diğer yandan ekranın alt bölümünde yer alan dokunmatik yüzeyde ters U olarak bir simge bulunuyor. Xiaomi daha önce ters U simgesini Mi Band 4’ün NFC Edition modelinde kullanmıştı. Xiaomi tarafından paylaşılan görsellere göre Mi Band 5 modelinde NFC desteği yer alacak diyebiliriz.

Selefi modelin özelliklerine ek olarak yeni modelde daha fazla spor modu ve kadın sağlığı ile alakalı detaylar yer alacak. Ayrıca cihazda kandaki oksijeni ölçebilen sensör de bulunacak.  


Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleşti
Apple’ın akıllı gözlük tasarımı beklentileri karşılayacakApple’ın akıllı gözlük tasarımı beklentileri karşılayacak

PAYLAŞ