Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 17:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin en yeni akıllı bilekliği Mi Band 5, ithalatçı garantili olarak Türkiye'de satışa sunuldu. Beklentileri karşılayan bir fiyata sahip olarak çıkış yapan cihaz, tüketicilerin ilgisini çekecek gibi duruyor. 

Mi Band serisi ile akıllı bileklik pazarında söz sahibi olan Xiaomi, yeni nesil akıllı bilekliği Mi Band 5'i yaklaşık olarak 1 ay önceden duyurmuştu. Mi Band 4'ün güncellenmiş ve daha da iyi bir hale getirilmiş olan versiyonu Mi Band 5, bugün itibariyle Türkiye'de de ithalatçı garantili olarak satışa sunuldu.

Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldıXiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı

Cihazın hemen altında yer alan manyetik şarj yuvası ile büyük fark oluşturan Mi Band 5, bu sayede bilekliği kordonundan çıkarmadan şarj edebilmeyi mümkün kılıyor. 11 farklı spor moduna sahip olan bileklikte ayrıca kadın sağlığı modu da bulunuyor. Mi Band 5'in diğer bir özelliği ise cihaz üzerinden akıllı telefonunuzun kamerasını kontrol edebiliyor olmanız.

Xiaomi Mi Band 5, özel tasarımı ile 5 ATM basınca kadar suya dayanıklılık gösterebiliyor. Uyku takip ve barometre gibi özelliklere de sahip olan bu cihaz, Mi Band 4'e kıyasla daha gelişmiş sensörlere sahip ve bu sayede daha hassas  ölçümler gerçekleştirebiliyor.

Bugünden itibaren çevrimiçi alışveriş sitelerinde yerini almaya başlayan Xiaomi Mi Band 5, 319 TL kampanyalı satış fiyatı ile kullanıcıları bekliyor. Cihazın asıl fiyatının da 399 TL olduğu ifade ediliyor.

Xiaomi Mi Band 5 özellikler

  • 1,2 inç 294x 126 piksel çözünürlüklü ekran
  • 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık
  • 125 mAh batarya
  • 3 eksenli ivme ölçer
  • 3 eksenli jiroskop
  • 11 farklı spor modu
  • 7/24 kalp ritmi takibi




PAYLAŞ