Xiaomi Mi Band 5 rakibi Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5 rakibi Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-02 21:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsuıng, giyilebilir ürün pazarına bir seçenek daha ekledi. Kısa bir süre önce Xiaomi Mi Band rakibi Samsung Galaxy Fit 2 geldi. Giyilebilir teknoloji ürünleri üretme konusunda aktif olarak rol oynayan firmalardan Samsung, uzun zamandır beklenen Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik ile karşımıza standart bir seçenek daha çıkardı. 159 mAh pil gücüyle 15 günlük bir pil ömrüne sahip olan bu model, söylendiği kadarıyla 1,1 inç renkli AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 

Elbette ki su geçirmeyen bu ürün, her türlü kalemde aktivite takibi yapma özelliğine sahiptir. Nabız ölçebiliyor ve uyku takibi özelliğine de sahiptir. Daha aktif kullanımlarda 21 güne kadar kullanım sunabildiği de aktarılan Samsung Galaxy Fit 2, Android yanında iOS cihazlarla da bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Telefon bildirimlerini üzerine alabilen ve cihaz, şimdilik iki farklı renkte karşımıza çıkıyor. Ürünün fiyatı ise henüz açıklanmıyor. Ancak fiyatın yüzde 99 ihtimalle 100 dolar seviyesinde olacağı düşünülüyor. 

Samsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yoldaSamsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yolda

Samsung Galaxy Fit 2 özellikleri oldukça güçlü

Samsung Galaxy Fit 2 öncesinde firmadan Galaxy Fit e gelmişti Standart görünüşlü ürün bünyesinde renksiz bir 0,74 inç OLED ekran taşıyor ve birçok konuda aktivite takibi gerçekleştirebiliyordu. Bünyesinde bir nabız sensörü de yer alan akıllı bileklik, su geçirmiyor ve telefonunuzla bağlantı kurabiliyor. Bu bağlantı sayesinde telefonunuza gelen bildirimlerden haberdar olabiliyor, takvim bildirimlerini alabiliyorsunuz. Yaptığınız aktiviteyi otomatik olarak takip edebilen ürün, normal kullanımda 13 gün, biraz daha yoğun kullanımda ise 6-7 gün arası bir pil ömrü sunuyor. 


Samsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacakSamsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacak
Samsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleriSamsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleri
Samsung'tan amiral gemileri için müjdeli haberSamsung'tan amiral gemileri için müjdeli haber

PAYLAŞ