Xiaomi Mi Band 5 Pro geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5 Pro geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Mi Band 4 üstüne konumlandırılan Mi Band 5 akıllı bileklik modeli gerçek anlamda tek kalmayacak. Çünkü Xiaomi Mi Band 5 Pro yolda. Global pazara çok yakın zaman içerisinde Mi Smart Band 5 adı altında sunulacak olan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli, oldukça dikkat çekici içeriklere sahip bir ürün konumunda yer alıyor. Mi Band serinin popülerliğini devam ettiren bir ürün olup, artık şirketin resmi uygulmasında da göründüğü üzere bir Mi Band 5 Pro versiyonuna sahip olacak. 

Şirket içerisinde “Kongming Pro” olarak geçen modelin, henüz ne farklar taşıyacağı bilinmiyor. Tasarımsal olarak farklı olması beklenmeyen Mi Band 5 Pro, şimdilik sadece NFC desteğini taşıyor detayını kazanmış durumda. Merak edilen ürünün yakında resmi olarak lanse edilmesi beklenirken, ileride bir Mi Band 5 Lite da gelebilir deniyor. 

Xiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli olduXiaomi Mi Band 5’in bazı özellikleri belli oldu

Normal Xiaomi Mi Band 5 hakkında

Giyilebilir teknolojinin bir parçası olan bu akıllı bileklik, arka kısmında özel manyetik port sayesinde kayışı çıkarmadan rahatlıkla şarj edilebiliyor. Bünyesinde 1,2 inç renkli bir AMOLED ekrana sahip olan ve burada Mi Band 4' oranla yüzde 20'lik bir artış getiren bu bileklik, bünyesinde 100'den fazla saat arayüzü taşıyor. NFC desteğine sahip olan Xiaomi Mi Band 5, 11 farklı profesyonel spor moduna sahip ve kadın sağlığı için de özel modlar taşıyor. Bağlı telefon kamerası için deklanşör görevi üstlenebilen ve gelişmiş sensörleriyle nabız ölçümü sunan akıllı bileklik Mi Band 5, yukarıda da dediğimiz gibi uyku takibi yapabiliyor. Kullanıma da bağlı olarak 2 haftaya yakın pil ömrü bulunan model, çok dikkat çekiyor. Hem özellikleri hem de tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaracak olan Mi Band 5, gelişmiş düzeyde içerikleri sayesinde kullanıcıların beklentilerini karşılayacak. Saatin her bir özelliğinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. 


Xiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılarXiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılar
Xiaomi Mi Band 5'in ile ilgili yeni sızıntıXiaomi Mi Band 5'in ile ilgili yeni sızıntı
Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleşti

PAYLAŞ