Xiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılar - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, akıllı telefonlarının yanı sıra giyilebilir teknoloji ürünleri ile de dikkat çekiyor. Pazarda oldukça fazla dikkat çeken Xiaomi Mi Band 4 cihazından sonra karşımıza gelecek olan Xiaomi Mi Band 5 için heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Şirketin son akıllı bileklik modeli olan Xiaomi Mi Band 4, yapılan güzel indirimler ile beraber yurtdışında olduğu kadar Türkiye içerisinde de büyük kitlelere erişti. İşte söz konusu bu modelin yerine geçecek olan yeni Xiaomi Mi Bnad 5 ise çok yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Öyle ki modelin 3 Nisan tarihli bir Xiaomi Smart Inn Mi Fan Festival etkinliği kapsamında yeni akıllı bileklik modelini resmi olarak tanıtmasına yönelik söylentiler bulunuyor.

Xiaomi Mi Band 5 yakında tanıtılabilir

Xiaomi Birleşik Krallık'taki tek mağazasını kapattı!Xiaomi Birleşik Krallık'taki tek mağazasını kapattı!

Henüz kesin olarak tanıtılacağı belli olmazken, yeni bu akıllı bileklik modelinin sunacağı özellikler ve yetenekler de henüz bilinmiyor. Ancak yüksek bir ihtimalle yine uygun fiyatlı olması ile dikkat çekeceği düşünülen bu model donanım noktasında ise oldukça gelişmesi düşünülüyor. Öyle ki bazı kaynaklara göre 1.2 inç boyutunda AMOLED bir ekranın yeni bileklik modelinde yer alması düşünülüyor. Bu kapsamda Mi Band 4’e göre yeni ekranın büyüyerek gelmesi düşünülüyor. Cihazın dediğimiz gibi teknik özelliklerine dair henüz detaylar belli olmuş değil. Ancak Mi Band 3 sonrası karşımıza gelen Mi Band 4 modelini hatırlayacak olursak cihazda 0.95 inç 120x240 piksel renkli AMOLED bir ekran yer alıyordu.

Cihazın arka yüzeyinde ise aktivite takibi ve nabız ölçümü yapabilen sensörü yer alırken, 50 metre su altına kadar dayanıklılık sergiliyor. Mi Band 4’de dijital asistan Xiao Al desteği de yer alırken tek şarj ile 20 güne kadar dayanıklılığı Mi Band 4 modelinde görmüştük.


Corona virüsü takip uygulamasında fidye yazılımı bulunduğu ortaya çıktı!Corona virüsü takip uygulamasında fidye yazılımı bulunduğu ortaya çıktı!
OnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldıOnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ