Xiaomi Mi Band 4'ü En İyi Yapan Özellikler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 4'ü En İyi Yapan Özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-03 19:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Etkinlik

Akıllı bileklik modellerinde oldukça geniş ürün yelpazesinin bulunması piyasadaki rekabeti daha da kızıştırıyor. Fakat müşterilerin tercihleri uygun fiyat ve bu fiyatı karşılayan özellikler oluyor. Son zamanların en dikkat çeken ürünü olan Xiaomi Mi Band 4 bu bağlamda rakiplerinin önüne geçmiş durumda. İşte Xiaomi Mi Band 4'ün özellikleri

Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı!Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı!

Xiaomi Mi Band 4'ün Ekran Farkı

Şüphesiz ki bu akıllı bilekliğin en dikkat çeken özelliği ekran paneli oluyor. 0,95 inç boyutundaki ekran AMOLED teknolojisi sayesinde geniş bir ekran yelpazesi sunuyor. Geniş ekranın sağladığı kolaylık ile cihazınızın ekranından telefonunuz adına belirli fonksiyonları yönetebilirsiniz.

Uygun Fiyat Yüksek Performans

Suya dayanıklılık konusunda da iddiaları olan üretici firma, su sporları için pratik yapma kolaylığı sağladığını belirtiyor. Batarya konusunda da önceki modellere istinaden fark yaratan Mi Band 4, en yakın rakibi Mi Band 3'ten daha uzun bir kullanım süresi sunuyor. Telefon ile akıllı bileklik arasındaki bağlantıyı sağlayan Bluetooth 5.0 son bağlantı teknolojisini sunuyor. 

Çağrı ve Oynatma Kontrolü

Cihazı diğer ürünlerden ayıran en büyük özellik ise sürekli hareket imkanı sunuyor olması. Gelen çağrıları kontrol etme, bildirimleri okuma, spor etkinliklerini düzenleme ve hatta müzik dinleme uygulaması olan Spotify'ı kontrol etmek gibi imkanlar sunuyor. Sağladığı bu kolaylıklar sayesinde telefonunuza sürekli odaklanmak yerine sadece etkileşim anında gerekli müdahaleyi yapmanızı sağlıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı AçıklandıXiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı

PAYLAŞ