Xiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-02 15:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Xiaomi sadece akıllı telefon modelleri ile değil diğer teknoloji ürünleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise giyilebilir teknolojinin yeni ürünü olan Xiaomi Mi Band 4 antreman bilekliği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay Bluetooth sertifikası alan Xiaomi’nin bu yeni antreman bilekliği Mi Band 4 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Tayvan Ulusal Sertifika Kuruluşu’ndan gelen bilgilere göre Xiaomi Mi Band 4 modeli resmi olarak onaylanmış durumda.

Xiaomi Mi Band 4 Geliyor

32 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y332 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y3

Dikdörtgen yapılı ekrana sahip olan Xioami’nin 4.nesil bu fitness bilekliği kalın bir çerçeve ve kıvrımlı cama sahip durumda. Üzerinde yuvarlak yapılı buton bulunan bu modelin arka yüzeyinde nabız ölçüm sensörü bulunuyor. Mi Band 4 ile gelecek bu nabız sensörü Mi Band 3’e göre daha gelişmiş ve daha doğru sonuçlar verecek. Yeni modelde değişen noktalardan birisi ise şarj soketinin yeri oluyor. Bu noktada önceki modelin yan bölümünde yer alan şarj pinleri artık yeni modelle beraber alt bölüme taşınacak. Bu noktada yeni modelde Mi Band 3’ün şarj kablosu uyumlu olmayacak.

Yeni şarj cihazının beklentilere göre cihaz içine oturtulacak bir şarj istasyonu biçiminde olması bekleniyor. Mi Band 3 modeline göre daha uzun bir kullanım ömrü sunması hedeflenen 4.nesil bu akıllı bileklik, 135 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Cihazın resmi olarak Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. 


Xiaomi Redmi 6 ve Redmi 6A'dan Kötü HaberXiaomi Redmi 6 ve Redmi 6A'dan Kötü Haber
Xiaomi Mi 6 İçin Android 9 Güncellemesi YayınlandıXiaomi Mi 6 İçin Android 9 Güncellemesi Yayınlandı

PAYLAŞ