Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üreticileri son zamanlarda üretim güçlerini farklı yönlerde de kullanmaya yönelik hareket ediyor. Şöyle ki akıllı cihaz üretiminde belli bir noktaya gelen üreticiler akıllı saat üretiminde de yer almaya yönelik hareket ediyor. Bu şirketlerden biri de yine akıllı cihaz üretimi konusunda başarılı bir noktaya gelen Xiaomi şirketidir. Uzun süredir heyecanla beklenen Xiaomi Mi Band 4 adlı ürün ülkemizde raflarda yerini aldı ve satış fiyatı da belirlendi. Ürünün ülkemizde satış fiyatı resmi olarak belirlendi. Xiaomi Mi Band 4 adlı modeli küresel olarak NFC sisteminin bulunmadığı sürüm 25 dolar, NFC özelliği ile beraber gelen sürüm ise 33 dolar şeklinde bir etiket fiyatına sahip olacak. 

Ülkemizde durum böyleyken, Avrupa'da ise 35 Euro başlangıç fiyatı ile gelecek olan Xiaomi Mi Band 4, güncelleme bilgiler ile Türkiye etiket fiyatı da belli oldu. Mi 9T tarafından gerçekleştirilen lansman sonrası açıklanan belirlenmiş fiyat etiketi 299 TL olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi şirketinin resmi satış kanallarının yanında anlaşılan büyük teknoloji marketlerinde yerini alacak olan Xiaomi Mi Band 4, gerçekten merak uyandıran bir üründür. Söz konusu bu etkileyici ürünün Türkiye fiyatı biraz düşük olarak değerlendiriliyor. Özellikle de Mi Band 2 adlı ürüne sahip olanları daha da heyecanlandırıyor. Şöyle bir durum var ki, Mi Band 3'ün yeterli özelliklere sahip olmadığını dile getiren Mi Band 2 sahipleri, bu yeni modeli satın almak üzere beklediklerini dile getirdi. Açıklanan bilgiler arasında Xiaomi Mi Band 4'ün Temmuz ayının ilk günleri itibariyle raflarda yerini alınacağı biliniyor. 

Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriFiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Xiaomi Mi Band 4'ün özellikleri

Xiaomi Mi Band 4 adlı akıllı saat, uzun süredir merakla beklenen ürünlerden biridir. NFC özelliğine sahip ve NFC özelliğine sahip olmayan ürün olarak iki şekilde gelmesi beklenen Xiaomi Mi Band 4 modelli akıllı saatler gelişmiş düzeyde teknolojik özellikler doğrultusunda üretildi. Model farklılıklarını bünyesinde barındıran 0,95 inç 120×240 piksel renkli AMOLED ekran ile koyuyor. Söz konusu bu cihaz her alanda aktivite takibi yapabilme özelliğine sahip olan ve nabız ölçümü yapabilecek olan bu teknolojik akıllı bileklik, bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda eskisine nazaran daha da gelişmiş bir sensör alt yapısına sahip bir şekilde tasarlandı. 

Üst düzey özelliklerin yanı sıra 5 metre kadar su altına inebilen ve sorunsuz bir şekilde çalışan Xiaomi Mi Band 4, firmanın dijital asistanı Xiao AI desteğini beraberinde getiriyor. Xiaomi Mi Band 4, akıllı cep telefonları ile Bluetooth 5.0 teknolojisi üzerinden haberleşecek ve aynı zamanda tek bir şarj dolumu ile 20 gün boyunca görev yapabiliyor. Bu konuda oldukça tatmin edici olan Xiaomi Mi Band 4, çok kısa süre sonra ülkemizde de raflarda yerini alarak kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunacak. Mi Band 3 kullanıcılarının heyecanla bekledikleri Xiaomi Mi Band 4 gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak seçeneklere sahiptir. 


Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı!Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı!

PAYLAŞ