Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yeni yetenek ve özelliklere sahip akıllı bileklik modeli Xiaomi Mi Band 4’ü tanıttı. Giyilebilir teknoloji pazarına Mi Band serisi saatleri ile giriş yapan Xioami, bu yönlü ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Şirketin bu yeni akıllı bileklik ürünü daha iyi donanım özellikleri ve geliştirilmiş özellikler ile karşımıza geliyor. Özellikle akıllı bileklik kullanan ve tercih eden kullanıcılar rakip şirketlere göre nitekim daha uygun fiyatlı ve gelişmiş özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Band serilerini tercih ediyorlar. Gelin şimdi tanıtılan Mi Band 4 özellikler bakımından neler sunuyor bakalım.

Xiaomi Mi Band 4 Özellikleri

Xioami Akıllı Telefon Alana, Mi Band 3 Hediye EdecekXioami Akıllı Telefon Alana, Mi Band 3 Hediye Edecek

Modelde yüzde 39.9 daha büyük bir ekran bulunuyor. Mi Band 4 cihazı artık AMOLED bir ekran ile gelirken çizilmelere karşı dayanıklı olan 2.5D temperli cam bulunuyor. Diğer yandan modelde 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık bulunuyor. Geliştirilmiş 6 yönlü yüksek hassasiyet sensörleri ile kelebek, sırt üstü ve karma yüzme stilleri cihaz tarafından algılanabiliyor. Diğer yandan kapalı mekan, dış mekan, yüzme, bisiklet ve koşu gibi 6 farklı spor modu da yine bu bileklikte bulunuyor.

Diğer yandan modelde NFC desteği bulunuyor. Bu destek ile beraber AliPay ve WeChat Pay gibi sistemler rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca bu bileklik ile beraber Xiaomi Al sesli asistan da kontrol edilebiliyor. Bilekliği yukarı kaldırarak müzik çalmak veya randevu ayarlamak gibi işlemler gerçekleştirilebiliyor. Model iki versiyon ile gelirken NFC olan model 33 dolar olurken, diğer cihaz ise 25 dolar fiyat etiketi ile geliyor. Cihazın sınırlı sayıda olacak olan özel bant ve metal kadran seçeneği ile Avengers Limited Edition modeli ise 51 dolardan satışta olacak. Satışların 14 Haziran’dan itibaren başlayacağını belirtelim.  


Xiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar GeldiXiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar Geldi
Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriFiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

PAYLAŞ