Xiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi ülkemizde sunduğu iddialı ve fiyat performans akıllı telefonları sonrasında diğer ürün yelpazesini de getirmeye devam ediyor. Şimdi ise dikkat çekici özelliklere sahip olan hava temizleme ürünü Xiaomi Mi Air Prufier 2 modelini resmi olarak ülkemizde satışa sunuyor. Doğal durumlar ile hava almayan bölge ve ortamlar için Xiaomi’nin bu hava temizleyici ürünü 60 metrekareye kadar kapalı ortamların havasını temizleme özelliğine sahip durumda. Ortalama bir oda büyüklüğü alanı yaklaşık olarak 10 dakika içerisinde tüm havasını temizleme yeteneğine sahip olan Mi Air Purifier 2, oldukça az güç tüketimi ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Air Purifier 2

Hava kirliliğinin de önüne geçen bu cihaz 23m2’lik bir büyüklüğe sahip alanı 10 dakika içerisinde temizleyebiliyor. Uçak motorlarından ilham alınarak çift fan ve üçlü filtre sistemine sahip olan Xiaomi Mi Purifier 2 modeli PM2.5 partiküllerinin tam yüzde 99.7’lik kısmını filtreleyebiliyor. Bu hava temizleyici çalıştığı an devreye girerek ortamda yer alan havayı temizleme işlemine başlıyor. Xiaomi Mi Air Purifier 2 modelinde ayrıca otomatik, turbo ve gece modu olarak üç farklı seçenek bulunuyor. Ayrıca cihazın mod ve çalışma süresi gibi detaylı ayarlarını Mi Home uygulaması ile kolay bir şekilde yapmak mümkün oluyor.

Cihazda yer alan filtreler 3-6 seviyesinde kullanılabilirken, filtrelerin kalan kullanım süreleri ise Mi Home ile kontrol edilebiliyor. Çift fana sahip olan bu cihaz büyük bir sirkülasyon için dört hava kanalına sahip olarak geliyor. Hava temizleyici cihazlar arasında sunduğu düşük güç tüketimi ve iyi performans ile tercih edilebilir modellerden olan Xiaomi Mi Air Purifier 2’nin ülkemiz fiyatı ise 1099 TL olarak belirlenmiş durumda. Cihazı Xiaomi İstanbul’da yer alan yeni mağazası üzerinden satın almanız mümkün olacaktır.





PAYLAŞ