Xiaomi Mi Air 2 Pro, aktif gürültü engelleme desteğiyle geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Air 2 Pro, aktif gürültü engelleme desteğiyle geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-29 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tasarım noktasında tıpkı Apple’ın AirPods Pro modeline benzeyen yeni kablosuz kulaklık cihazı Xiaomi Mi Air 2 Pro ortaya çıktı. Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, sadece akıllı telefon değil diğer teknoloji ve giyilebilir teknoloji ürünleri ile de ön plana çıkmaya devam ediyor. Kablosuz kulaklık modelleri ile dikkat çeken Xiaomi, bu noktada pazarın en büyük isimlerinden birisi olarak bulunuyor. Öyle ki şirketin sunduğu uygun fiyatlı bu kablosuz kulaklık modelleri çok yoğun bir ilgi görüyor. Şirketin bu alanda yeni modeli olan Xiaomi Mi Air 2 Pro ise söylediğimiz gibi AirPods Pro benzeri bir tasarım ile geliyor. Çok yakında tanıtılması beklenen bu yeni modelde aktif gürültü engelleme özelliği de yer alacak. Beyaz ve siyah olarak iki farklı renk seçeneği ile gelmesi beklenen bu kulaklık modelinin yaklaşık 80 dolar seviyesinden satışa çıkması bekleniyor.

Henüz modelin fiyatı netleşmemişken cihazda MIUI arayüze sahip cihazlar için otomatik bağlantı özelliği de yer alacak.

Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9iXiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i

Xiaomi Mi Air 2 Pro tasarım benzerliği ile dikkat çekiyor

Bu model öncesinde AirPods Pro benzeri bir başka model olan Huawei FreeBuds Pro kulaklığı da gelmişti. Türkiye’de de satılacak olan bu ürün, yeni nesil giyilebilir teknolojileri arasında yer alan Kirin A1 işlemcisini taşıyor. Bluetooth 5ç2 bağlantı desteğine sahip olan model AirPods Pro gibi aktif gürültü engelleme özelliği ile geliyor. Şirketin resmi açıklamasına göre kulaklığın ANC özelliği dinamik bir şekilde çalışıyor.

Huawei FreeBuds Pro, gürültü engelleme seviyesini bulunan ortama göre otomatik olarak değiştirebiliyor. Bu noktada oldukça kullanışlı gözüküyor. Ofis içindeki gürültü ile dış mekan gürültüsü aynı olmadığı için bu noktada kulaklık pratik olarak ayarlıyor. Bakalım Xiaomi Mi Air 2 Pro pazarda ne gibi işler yapacak göreceğiz.


Xiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemdeXiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemde
Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesiXiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi

PAYLAŞ