Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Android One kapsamında yer alan akıllı telefon sayısı artmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni söylentilere göre Android One kapsamında bulunan bir başka yeni model Xiaomi Mi A3 cihazı ortaya çıktı. Xiaomi amiral gemisi modelleri haricinde güncelleme desteği sunmuş olduğu orta segment modelleriyle de ön plana çıkmaya devam ediyor. Her bütçeye hitap eden bu modellerden olan Xiaomi mi A1 ve Xiaomi mi A2 cihazları sonrasında Android One kapsamlı Xiaomi’nin bu modelleri bir hayli fazla ilgi görmüştü. Şimdi ise Android 9.0 güncellemesine yakın bir zamanda erişen modellerden olan Mi A2 için Lite versiyonu ortaya çıkmıştı. Ancak yeni bir sızıntı Xiaomi Mi A3 modelinin yolda olduğunu gösteriyor. Bu model ile beraber Xiaomi’nin Android One kapsamlı dördüncü modeli de serisine eklemiş olacak.

Xiaomi Mi A3 Yakında Geliyor

Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

Bu yeni model orchid_sprout kod adı ile ortaya çıkmış durumda. XDA Developers tarafından keşfedilen bu koda göre Google tarafından tasdikli tüm Android One cihazlarında bu kodun kullanıldığı ifade ediliyor. Ayrıca Mi A1, Mi A2 ve Mi A2 Lite modellerinde de bu kod yer alıyordu. Buna göre modelin Android One kapsamlı bir cihaz olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Önceki serilerine baktığımızda ise Mi A1’de tissot_sprout, Mi A2 için jasmine_sprout ve Mi A2 Lite modelinde ise daisy_sprout kod adlarını görmüştük.

Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

Yeni bir Android One kapsamlı modelin geleceği kesin olsa da cihazın Xiaomi Mi A3 mü olacağı yoksa başka bir model olarak mı karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor. Mi A3’ün olası donanım özellikleri henüz belli olmazken modelin NCF destekli orta segment bir cihaz olması bekleniyor. Ayrıca Android One sayesinde güncellemeyi ilk alacak cihazlardan birisi olacak.


Xiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladıXiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladı
Xiaomi Mi 8 güncellemesi ile gelen yeniliklerXiaomi Mi 8 güncellemesi ile gelen yenilikler
Xiaomi Black Shark indirime girdi!Xiaomi Black Shark indirime girdi!

PAYLAŞ