Xiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 13:58:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde lanse edilen Xiaomi Mi A3 için çok merak edilen Türkiye fiyatı belli oldu. Modelin kısa zaman içinde satışa çıkması düşünülüyor. Uzun süredir tanıtımı yapılan Xiaomi Mi A3, ortaya çıktığı kadarıyla 64 GB için 2.299 TL Türkiye fiyatına sahip. Xiaomi büyük bir satış kanalında Türkiye garantili olarak yerini alıyor. Telefon üç renk seçeneğine sahip. Bunlar, beyaz, koyu gri ve mavi olarak sıralanıyor.

Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Akıllı telefon 30 Ağustos tarihinde raflardaki yerini alacak. Telefonun ön kamerasında içerisinde yer alan bir damla çentiğe sahip ve parmak izi sensörünü ekrana entegre ediyor. Telefon 3,5 mm bir kulaklık girişine sahip. İnce çerçevelere sahip olan Mi A3, Android One altyapısı üzerine kurulu. Mi A3, fiyat konusunda Türkiye pazarında geniş bir kitleye sahip. Herkese hitap eden cihaz, yapılan indirimler ile 2 bin TL altına hızlı olarak inecek gibi görünüyor. Özellikle mavi rengi dikkat çekici olan telefon, sevenleri oldukça heyecanlandırıyor.

Xiaomi Mi 9T fiyatı ve satış tarihi açıklandıXiaomi Mi 9T fiyatı ve satış tarihi açıklandı

Teknik Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi, 6,1 inç 720×1560 piksel AMOLED ekran kullanıyor. Ön kamerası önündeki çentikle beraber 32 megapiksel oluğ, arka kamerasıda Sony IMX582 sensörlü 48 megapiksel F1.78 ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik olmak üzere üçlü kurulum taşıyor. Cihaz, Android Pie satışa sunulacak. 4 GB RAM ve Snapdragon 665 işlemcisini kullanan Xiaomi Mi A3, 18W hızlı şarj destekli 4.030 mAh pille geliyor. Cihazın başlangıç fiyatı ise 250 euro seviyesinde.


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor

PAYLAŞ