Xiaomi Mi A2'nin Renk ve Depolama Özellikleri Gözüktü - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2'nin Renk ve Depolama Özellikleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin amiral gemisi modelleri haricinde orta segment fiyat performans ürünleride görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Android One kapsamında da yer alan yeni Mi A2 cihazına dair detaylar ortaya çıktı. Çinli üretici markanın yeni amiral gemisi modeli olan Mi Mix 3'e dair bilgiler gelmeye devam ederken, bugün itibariyle bir başka cihazı daha meydana çıkmış oldu. Şirketin varolan Mi A1 modelinin devamı olarak nitelendirilen yeni Mi A2 cihazının yeni bilgileri doğrultusunda renk seçenekleri, depolama seçenekleri ve diğer detayları belli olmuş oluyor. İlk olarak gözüken özelliklere göre modelin mavi, siyah ve altın renk seçenekleri olarak üç farklı rengi yer alması bekleniyor.

Depolama ve RAM tarafından ise farklı versiyonlar göreceğiz. Bu noktada 4 GB RAM 64 GB dahili depolama, 4 GB RAM 32 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile beraber 128 GB depolamalı versiyonları bu yeni modelde göreceğiz. Xiaomi Mi A1 modeline göre sunulan seçeneklerin dahada arttığını görüyoruz. İşletim sistemi tarafında ise stok bir deneyim sunulacak. Bu noktada Android One işletim sistemi ile beraber en güncel sürüm kullanıcılara sunulmuş olacak. 5.99 inçlik bir ekrana sahip olacak modelin 2160x1080 piksel çözünürlüklü bir yapısı bulunacak.

Snapdragon 660 işlemcisinin güç vereceği bu yeni modelin arka yüzeyinde 20+12 megapiksel olarak çift arka kamerasını görüyoruz. Cihazın ön yüzeyinde ise 20 megapiksel kamera ile beraber 3010 mAh'lik bir batarya bizleri karşılayacak. Fiyat performans ürünü olacak bu yeni modelin 32 GB versiyonu 290 dolar ve 64 GB olan versiyonu ise 330 dolar fiyat etiketine sahip olacak.





PAYLAŞ