Xiaomi Mi A2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 17:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin her ne kadar yeni amiral gemisi ve orta segment cihazları dikkat çekmeye devam ederken, şimdi ise şirketin Android One kapsamında yer alan bir modeline dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu noktada şirketin One platformunda yer alarak geliştirilmiş olan Mi A2 modeli için tanıtım tarihi netleşti. Xiaomi Mi 6X modelinde yer alan aynı teknik detaylar ve kasaya sahip olan bir başka model Mi A2'nin bir süredir gelmesi bekleniyordu. Ülkemizde de yoğun ilgi göre Mi A1 serisinin yeni üyesi olarak nitelendirilen Mi A2 cihazının tanıtım tarihi ortaya çıkmış oldu.

İşlemci tarafından Snapdragon 660 modelini kullanan cihazda 4 ve 6 GB RAM'li versiyonları bulunacak. Dahili depolama tarafında ise 32, 64 ve 128 GB'lık dahili depolama seçeneklerinin yer aldığı modelin 5.99 inç büyüklüğünde tam 2160 x 1080p ekranı bulunuyor. Çift kamera sistemi ile gelen modelin arka yüzeyinde 12 ve 20 megapiksellik olmak üzere iki lens göreceğiz. Ön yüzeyde ise 20 megapiksel değere sahip tek ön kamera bulunacak. Batarya tarafında 3010 mAh'lik bir pile sahip olan yeni Xiaomi Mi A2 cihazının benzer model Mi 6X'e olan en büyük farkı ise Android One kapsamında olması olacak.

Bu noktada MIUI arayüzü yerine stok Android ile gelen modelin bu noktada çok hızlı ve en erken Android güncellemelerine erişmesi bekleniyor. Dört farklı depolama seçeneği ile beraber üç farklı renk seçeneğine sahip olan Xiaomi Mi A2 modelinin resmi tanıtım lansmanın 24 Temmuz tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ