Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 10:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in yükselen yıldız isimlerinden olan Xiaomi hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şirket şimdi ise modellerine Android Pie güncellemesini sunmaya devam ediyor. Şimdi ise marka ülkemizde de yer alan Mi A2 Lite cihazları için Android Pie vermeye hazırlanıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Xiaomi Mi A2 modeli için Android Pie beta sürümü dağıtılmaya başlanmıştı. Şimdi ise marka tarafından beklenen müjdeli haber geldi ve uygun fiyatlı Mi A2 Lite için Pie geleceği belli oldu. Google’ın Android One kapsamında yer alan bu cihaz artık Android Pie beta kapsamında bulunuyor. Bu programa dahil olmak o kadar kolay olmazken kullanıcıların Pie sürümünü deneyimlemesi için bazı adımlardan geçmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi A2 Lite Android Pie Güncellemesi

Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!

İlk olarak kullanıcının MIUI formunda aktif olması gerekiyor. Bu noktada normal kullanıcıların beta yerine tam sürümü beklemesi gerekiyor. Tam sürümün henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmezken zaman noktasında çok fazla sürmeden gerçekleşmesi bekleniyor. Xiaomi’nin sevilen fiyat performans ürünlerinden olan Xiaomi Mi A2’nin sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak cihazda 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama yer alıyor. Ayrıca modelin 4 GB RAM 64 GB depolama ve 4 GB RAM 128 GB depolama ile 6 GB RAM ve 128 GB depolama versiyonları da yer alıyor. 5.99 inçlik bir ekrana sahip bu model 1080 x 2160 LCD bir ekrana sahip durumda.

Snapdragon 660 işlemcisine sahip olan modelde 12 + 20 megapiksel olmak üzere çift kamera sistemi bulunuyor. Cihazın ön yüzeyinde 20 megapiksellik kamera yer alırken batarya tarafında ise 3010 mAh’lik bir pil görüyoruz. Lite verisyonda ise Snapdragon 625 işlemci ve 5.84 inçlik 1080 x 2280 piksel bir ekran yer alıyor.


Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle TanıtıldıXiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle Tanıtıldı
Xiaomi Zam Kararı Verdi!Xiaomi Zam Kararı Verdi!

PAYLAŞ