Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 15:07:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin modellerine güncel işletim sistemini en erken bir şekilde ulaştırmak istediği biliniyor. Şirketin geniş ürün yelpazesi arasında bulunan Mi A2 Lite modeli için kullanıcıların merakla beklediği Android 9.0 Pie detayları ortaya çıktı. Şirketin fiyat performans bu ürünü ilk olarak geçen haftalarda beta programına eklenmişti. Android 9.0 Pie beta programına giren Xiaomi Mi A2 Lite için güncelleme dağıtılmaya başlanıldı. Beta sürecinde fazla sorunu bulunmayan model Android One programına dahil olduğu için Xiaomi’nin MIUI arayüzüne sahip değil. Bu sayede cihaz güncellemeleri en hızlı bir şekilde alabilecek. Beta süreci kısa ve bir hayli hızlı süren model için Android 9.0 Pie güncellemesi Avrupa’da yayınlanmaya başlandı.

Xiaomi Mi A2 Lite Android 9.0 Pie Güncellemesi

Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!

Polonya kaynaklı bir kullanıcı tarafından fark edilen güncellemenin kademeli olarak kullanıcılara erişmesi bekleniyor. Güncelleme Android 9.0 Pie içerdiği için 1 GB gibi bir dosya boyutuna sahip durumda. Söz konusu bu güncelleme ile beraber şirketin pil tasarrufuna yönelik optimizeler yaptığı biliniyor. Bu noktada pil ve parlaklık ayarları yenilenmiş olarak modele eklenmiş olacak. Ayrıca Google’ın Pie ile beraber sunmuş olduğu özellik olan Dijital Denge’de yine indirilebilir olacak. Dijital Denge Android Pie ile beraber sunulmuş olup One cihazlar için indirilebilir olmuştu.

Ayrıca 1 GB boyuta sahip bu güncelleme 5 Kasım güvenlik yamasını da içerisinde barındırıyor. Güncellemenin yakın zamanda tüm kullanıcılara erişmesi beklenirken fiyat performansın başarılı modeli olan Mi A2 Lite özelliklerini hatırlayacak olursak cihaz 5.84 inçlik bir ekranla geliyor. Yapay zeka ve çift kamera desteğine sahip olan bu modele gücü Snapdragon 625 işlemcisi veriyor. Android One kapsamında yer alan bu modelin güncellemelere en erken bir şekilde erişmesi bekleniyor.


Bu Xiaomi Modellere Artık Destek VerilmeyecekBu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek
Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro TanıtıldıYenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro Tanıtıldı
Xiaomi Mi 8 SE İçin Android Q MüjdesiXiaomi Mi 8 SE İçin Android Q Müjdesi

PAYLAŞ