Xiaomi Mi A2 Lite geliyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2 Lite geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-21 14:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Haftaya tanıtımı olacak olan Xiaomi'nin Android One cihazları kesinleşiyor. Tanıtım esnasında Xiaomi Mi A2 modeli kesin gözüyle bakılırken yanında birde Lite versiyonu olacak. Konuyla alakalı olarak kendi resmi hesabında Xiaomi açıklama yaptı. İlk defa iki Android One telefonu duyuracak olan Xiaomi, Mii A2 Lite modellerini de hazırladı. Mi A2 modeli herkes tarafından zaten biliniyordu. Mi A2 Lite modeli telefon ise Polonyalı bir perakende mağazasında ön siparişe sunuldu.

Cihaz başarılı bir performans sergiliyor

6 inçlik ekran özelliği bulunduran cihaz, 2160x1080 piksel renk seçeneği bulunduruyor. 18:9 görüntü oranı sunan cihaz, Snapdragon 660 sayesinde başarılı bir performans sergiliyor. Ayrıca yazılım tabanlı yapay zeka motoru özelliği sayesinde kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Arka tasarımında 12 MP çözünürlüğünde Sony IMX486 ile 20 MP çözünürlüğünde Sony IMX376 sensör özelliği bulunduruyor. Geliştirilen yapay zeka sayesinde 206 farklı sahneyi algılayarak otomatik olarak kendini optimize diyor. Gece çekimi yapmayı seven kullanıcılar için otomatik ikinci kameraya geçiş yapan cihaz, daha kaliteli fotoğraf yakalanmasına olanak sağlıyor.

Cihazın dijital asistanı mevcut

Cihazın ön tasarımında ise Sony IMX376 sensöre yer verilmiş durumda. Bu bölüm ayrıca ekran ışığı ile desteklenmiş. Geliştirilen yapay zeka bu kısımda da 12 farklı sahneyi algılayarak en başarılı yüz tonlarını yakalamak için uğraşıyor. Diğer bir özelliği olan yüz tanıma özelliği Face Unlock bu cihazda mevcut. Batarya kapasitesi tam olarak 3010 mAh kapasite olan cihaz,USB Tip-C ile şarj olma özelliği taşıyor. Ayrıca Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde 18 W'a kadar şarj edilebiliyor. Cihazın kendi dijital asistanı da mevcut durumda. Cihazın satılacağı fiyat ise 350 Dolar olarak düşünülüyor.





PAYLAŞ