Xiaomi Mi A2, bugün satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A2, bugün satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 09:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha önceden Tweitter üzerinden açıklama yapan şirket yöneticisi Manu Kumar Jain, Xiaomi Mi A2’nin 8 Ağustos tarihinde Hindistan’da akıllı telefon pazarında yerini alacağını duyurmuştu.

Temmuz ayında tanıtımı gerçekleşen Xiaomi Mi A2, bugün Hindistan’da satışa sunuldu. Daha önceden Tweitter üzerinden açıklama yapan şirket yöneticisi Manu Kumar Jain, Xiaomi Mi A2’nin 8 Ağustos tarihinde Hindistan’da akıllı telefon pazarında yerini alacağını duyurmuştu. Amazon’un Hindistan şubesinde yer alan internet sitesinde ise cihaz yayınlandı. Yayınlanan cihaz fiyatı ile beraber yayınlanınca fiyatı da tam olarak belli oldu. Yaklaşık olarak 255 Dolar değerinde olacak olan Xiaomi Mi A2, düşük fiyatına rağmen yüksek performans sunuyor. gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alan Xiaomi Mi A2, Xiaomi’nin Mi 6X modelinin Android One ortaklığı ile geliştirilen global sürümü niteliğinde. Hızlı şarj özelliği sayesinde diğer cihazları bir tık geçmeyi başaran Xiaomi Mi A2, Hindistan akıllı telefon pazarına özel olarak Quick Charge 4.0 teknolojisi ile gelecek.

Android 9.0 Pie güncellemesini alacak ilk telefon olacak

Yapay zeka destekli 12 + 20 MP çift arka kamera özelliği sunan Xiaomi Mi A2, 5.99 inçlik Full HD IPS ekrana sahip. Kutusundan ilk çıkacağı zaman Android Oreo işletim sistemine sahip olacak olan Xiaomi Mi A2, ilerleyen günlerde Android 9.0 Pie işletim sistemi güncellemesini alarak ilk alan akıllı cihaz olma özelliği taşıyacak. Türkiye’de satışa ne zaman gireceği hakkında tam bir bilgi sahibi değiliz. Ancak tahminlerim beni şaşırtmazsa ilerleyen günlerde Türkiye’de de satışa sunulacaktır diye düşünüyorum.





PAYLAŞ