Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi söz verdiği gibi modellerine güncelleme desteği vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günler ile beraber Android 9.0 güncellemesinin Beta sürümünü Xiaomi Mi A1 modeline veren şirket şimdi ise kullanıcılarını fazla bekletmeden nihai sürümü vermeye hazırlanıyor. Android One kapsamında bulunan modellerden birisi olan Xiaomi Mi A1 için nihayet beklenen güncelleme Android 9.0 Pie dağıtımı başlanıldı. Geçtiğimiz hafta ile beraber beta sürecinde olan bu model serisinin betada fazla kalmadan nihai sürüme eriştiğini görüyoruz. Tıpkı Mi A2 modeli gibi cihazlara kısa bir süre içerisinde final sürümü dağıtılmaya başlandı.

Xiaomi Mi A1, Android 9.0 Pie Güncellemesi

Xiaomi Mi 8 SE İçin Android Q MüjdesiXiaomi Mi 8 SE İçin Android Q Müjdesi

Android One kapsamında yer aldığı için cihaza en erken şekilde güncellemenin verildiği ifade ediliyor. Güncelleme yaklaşık olarak 1075 MB bir boyuta sahip durumda geliyor. Android Pie ile beraber birçok iyileştirme ve hata düzeltmesi yapılırken güncelleme ile gelen yeniliklere gelin göz atalım. Güncelleme ile beraber optimize edilebilir pil ve parlaklık ayarı başlıca gelen yenilikler arasında bulunuyor. Ayrıca telefon kullanım deneyimini arttıracak iyileştirme ve düzenlemeler de söz konusu yenilikler arasında bulunuyor. Bangladeş’te dağıtıma başlanılan güncellemenin önümüzdeki günler ile beraber tüm bölge ve kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Önerilen uygulama ve eylemler adlı yeniliklerde güncellemeyle geliyor. Ayrıca yeni Android 9.0 ile beraber Google’ın yeni uygulaması olan Dijital Denge uygulaması da indirilebilir oluyor. Xiaomi Mi A1 modelini hatırlayacak olursak Android One kapsamının ilk Xiaomi cihazı olan bu modelde 5.5 inç Full HD bir ekran ile beraber Snapdragon 625 işlemcisi bulunuyor. 4 GB Ram’e sahip olan bu cihaz 3080 mAh’lik pile de sahip durumda. Parmak izi sensörü ve Type-C bağlantı teknolojileri de yer alan özellikler arasında bulunuyor.


Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 9.0 MüjdesiXiaomi Mi A2 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi
Xiaomi Redmi 4A ve Redmi 4 İçin Beklenen HaberXiaomi Redmi 4A ve Redmi 4 İçin Beklenen Haber
10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi

PAYLAŞ