Xiaomi Mi 9'un Türkiye satış fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9'un Türkiye satış fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 11:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji devi Xiaomi, gerçekleşen etkinlikte, kendi ürünü Mi 9'un Türkiye'de satışa sunulacağı fiyatın açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen 2019 MWC etkinliğinde Xiaomi, Mi 9 akıllı cep telefonunu tanıtmıştı. O günden bu yana Xiaomi Mi 9'un ülkemizde ne zaman resmiyet kazanacağı ve satış fiyatının ne olacağı merak konusuydu. Ülkemizde gerçekleşen etkinlik itibariyle Xiaomi Redmi Note 7 ve Xiaomi Mi 9 modelli akıllı cihazların fiyatı sonunda belli oldu. 

Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler GeldiFiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi

Türkiye'de Xiaomi Mi 9'un fiyatı ne olacak?

Xiaomi'nin ülkemizde ilk kez gerçekleştirdiği resmi etkinlikle Mi 9'un fiyatı da resmiyet kazanmış oldu. Elde edilen verilere göre Mi 9 akıllı cihazın 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama özelliği ile beraber gelen modeli 4.699 TL, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunan modeli ise 4.999 TL fiyat etiketine sahip olacak. Mi 9, Nisan ayı itibariyle ülkemizde  satışa sunulmaya başlanacak. Teknolojik gelişmelerin artması ile beraber üretilen akıllı cihazlar da oldukça donanımlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kullanılan parçalar ve yazılımsal özellikler ile kullanıcılara tam donanımlı bir kullanım sunan yeni nesil akıllı cihazlar her adımda büyük adımlar atmaya yönelik hareket ediyor. Mi 9 akıllı cihazda oldukça kaliteli olup fiyatı da bu doğrultuda ayarlanmıştır. 

Xiaomi Mi 9 özellikleri

6.39 inç özelliğine sahip olan Xiaomi Mi 9, 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 19.5:9 görüntü oranına sahip ekran özelliği ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra tasarımda damla çentik teknolojisinin kullanıldığını görüyoruz. Xiaomi'n,in üst düzey teknoloji doğrultusunda ürettiği Mi 9 modelli akıllı cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 855 mobil platformundan alıyor. 6 GB ve 8 GB RAM ile 64 GB ve 128 GB depolama alanlarına sahip olan seçenekler ile raflarda yerini almaya hazırlanan Xiaomi Mi 9 oldukça kullanışlı özellikler ile tasarlanmıştır. 

Üçlü kamera sistemi doğrultusunda tasarlanan Xiaomi Mi 9'un kameraları 48 MP, 12 MP ve 16 MP sensörlerden oluşuyor. Bu sayede de kullanıcılar oldukça başarılı fotoğraflar çekebilecekler. Cihazın ön kısmında ise 20 MP selfie kamerası yer alıyor. Mi 9 kablosuz şarj desteği ile gelirken aynı zamanda 3.300 mAh bataryalı ürün kutusundan Android 9.0 tabanlı MIUI 10 ile çıkıyor.

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, serinin bir önceki ürünü Mi 8 ile oldukça büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise serisinin devamı olan Mi 9 ile de büyük başarılar elde etmeye hazırlanan şirket, fiyat performans kalitesini oldukça iyi bir şekilde hesaplamış gözüküyor. Cihaz ilk olarak şık tasarımı ve damla çentikli ekranı ile dikkatleri üzerine topluyor. Cihaz su damlası olarak adlandırılan çentik ile tasarlandı. 

Yenilenen tasarımıyla ve çentikli ekranıyla oldukça şık görünen Mi 9, hem kamera hem de donanım özellikleriyle ön plana çıkıyor. Cihazın bu modelinde ekrana gömülü kamera sistemi yer almıyor. Xiaomi'nin yeni akıllı cihazı su damlası ekran çentiği özelliği sayesinde kullanıcılara yüzde 90.7lik bir ekran, kasa oranı sunmaktadır. 

 


Rakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacakRakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacak
Xiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecekXiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecek
Xiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldiXiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldi

PAYLAŞ