Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 09:57:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yaptığı doğru sızıntılar ile tanınan Benjamin Geskin, Twitter hesabında yaptığı bir paylaşım ile bombayı patlattı ve Xiaomi Mi 9'a iat bir konsept tasarım görseli paylaştı. Paylaştığı görseller ile cihazın bazı özelliklerini kesinleştirmiş oldu. Geskin'in sosyal medya hesabında paylaştığı görsele göre Xiomi Mi 9, su damlası çentikten biraz büyük, Mi 8 çentiğinden biraz daha küçük bir çentiğe sahip olacak. 

Yayınlanan görselde birçok bilgiye ulaşıldı

Xiaomi Mi 9 hakkında yayınlanan görselde cihazın diğer özellikleri hakkında da bize bilgi veriyor. Yayınlanan görsele baktığınız zaman 6.4 inç AMOLED ekrana sahip olacak telefonda daha küçük bir çentik gömüş olacaksınız. Diğer bir yandan ekran altında gömülü olan parmak izi sensörü ile karşınıza çıkacak. 6 GB, 8 GB ve 10 GB RAM seçenekleri ile tüketicilerin karşısına çıkacak olan akıllı telefon, Snapdragon 8150 yonga setine sahip olacak.

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Xiaomi Mi 9'un kamerası nasıl olacak?

Dikey olarak konumlandırılmış üçlü arka kamera sistemi ile donaltılacak olan Xiaomi Mi 9, kamera ünitesinde yer alacak olan ana sensörün 48 megapiksel çözünürlük sunan Sony IMX586 olabileceği tahmin ediliyor. Daha önceki söylentileri göz önünde bulunduracak olursak Xiaomi Mi 9'un + 13 megapiksel + 16 megapiksel çözünürlüğüne sahip sensörlere ev sahipliği yapan üçlü arka kamera sistemine sahip olacağı söyleniyordu. Bakalım şirket cihazın tüm bilgilerini ne zaman yayınlayacak. Hep birlikte göreceğiz.

 


Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ