Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 16:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Xiaomi Mi 9T ve Mi 9 T Pro resmi olarak Türkiye pazarındaki yerini aldı. Bizde akıllı telefon alacak ancak iki telefon arasında karar vermeyenler için cihazların özelliklerini ele aldık. 

Cihazların fiyatlarına baktığımızda Xiaomi Mi 6T Pro 64 GB 4.449 TL’den satışa sunulurken, Xiaomi Mi 9T 64 GB ise 3.198 TL’den kullanıcılarına merhaba diyor. Fiyat performans açısından işlevsel ve dayanıklı olan cihazların her ikisi de motorlu ön kamera sistemine sahip. Cihazlar bu sayede kullanıcılarına tam ekran deneyimi sunuyor. Bunun yanı sıra yüksek kaliteden üretilen cihazların aynı gövdeyi kullandıklarını ve tasarımlarının da aynı olduklarını belirtmekte fayda var. Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro’yu birbirinden ayıran en büyük özellik ise cihazların sahip olduğu işlemciler. Her iki cihazda Qualcomm’un Snapdragon yongasını kullanıyor. Ancak Mi 9T Snapdragon 730 işlemciden güç alırken, Mi 9T Pro ise Snapdragon 855 işlemciden güç alıyor. 

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

Xiaomi Mi 9T ve Mi 9T Pro'nun performansları

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

Cihazların işlemci performansları değerlendirildiğinde her iki telefonun da oldukça yeterli olduğunu söyleyebiliriz.  Örneğin PUGB Mobile, Lol Mobile gibi popüler oyunları oynuyorsanız her iki cihazında kapasitesi desteklemeye yetecek ve sorunsuz bir oyun deneyimi sunacak kadar iyi. Tabi bu durumda karşımıza Snapdragon 855 işlemciye gerek kalıp kalmadığı sorusunu akıllara getiriyor. Bu soru ise sizin mobil cihazınızdan ne sıklıkla oyun oynadığınıza ve oyun oynayıp oynamadığınıza göre değişiyor. Eğer sık ve daha yüksek performans gerektiren oyunları oynuyorsanız bu durumda performans açısından Snapdragon 855 işlemciye sahip olan Mi 9T Pro’yu tercih etmeniz daha iyi. Ancak oyun oynama alışkanlığınız yoksa, telefonu sadece notlarınızı kaydetmek, sosyal ağlarda gezinmek gibi standart bir alanda kullanıyorsanız bu durumda Mi 9T sizin için son derece yeterli olacaktır. 

5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

Cihazları karşılaştırdığımızda karşımıza çıkan sonuç Xiaomi Mi 9T’nin fiyat performans açısından oldukça uygun olduğu. Cihazların kamera özellikleri açısından da aynı olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Mi 9T, daha uygun bir bütçeyle amiral gemisi bir akıllı telefona sahip olmak isteyenler için oldukça uygun. Cihazların bir diğer farkı ise kullanıcılara sunmuş oldukları hızlı şarj desteği. Her iki cihazda 4.000 mAh’lık batarya kapasitesi sunmasına rağmen Xiaomi Mi 9 T 18 W’lık hızlı şarj, Xiaomi Mi 9T Pro ise 27 W’luk hızlı şarj desteğine sahip. İki cihazında batarya kapasitesi oldukça yüksek ancak cihazınız daha hızlı şarj olsun ve güncel oyunların yanı sıra tüm oyunları sorunsuz bir şekilde desteklesin istiyorsanız sizin için en iyi seçenek Xiaomi Mi 9T Pro. 




Xiaomi, 10000 mAh’lık kablosuz powerbank piyasaya sürüyorXiaomi, 10000 mAh’lık kablosuz powerbank piyasaya sürüyor
Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçtiXiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti

PAYLAŞ