Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-29 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi Mi9’un ardından Xiaomi Mi 9T pazara giriş yapmak için hazırlandığını sizlere duyurmuştuk. Bildiğiniz üzere Xiaomi Mi 9T Redmi K20 Pro’nun global versiyonu olarak da adlandırılıyor. Uygun fiyatı ve sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine toplayan Xiaomi Mi 9T’ Pro’nun Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği nihayet belli oldu. 

Xiaomi Mi 9T Pro özellikleri 

Xiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktı

11 Ağustos tarihinde global pazara tanıtılan Xiaomi Mi 9T, Mi 9T’nin pazara giriş yapmasından 2 ay sonra tanıtılmıştı. 3 farklı renk seçeneğiyle alıcılarına farklı alternatifler sunan Mi 9T Pro donanım özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyordu. 

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Gücünü Qalcomm’un işlemci yongasından alan Xiaomi Snapdragon 855’i kullanıyor. 6 GB RAM desteğine sahip olan Mi 9T Pro,  128 GB ile 156 GB arasında dahili depolama desteğine sahip. Xiaomi’yi giriş seviyesinin başlangıç evresinden çıkararak, orta segmente bir adım daha yaklaştıran Mi 9T Pro, 48 Megapiksel ana kameraya ve 20 Megapiksel ön kameraya sahip. 4000 mAh’lık batarya kapasitesiyle de kullanıcı adaylarını etkilemeyi başaran Xiaomi Mi 9T Pro 27 W hızlı şarj desteğiyle de oldukça iddialıydı. 

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye’ye mi geliyor? 

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Lansman tarihinden sonra Xiaomi Mi 9T Pro’nun Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı gizemini koruyordu. Mi 9T Pro hakkında açıklamalar yapan Xiaomi, yeni telefonun yakın zamanda Türkiye pazarında da yerini alacağının müjdesini verdi. Özellikleriyle ön plana çıkan Mi 9T Pro’nun Türkiye pazarında da ses getirmesi bekleniyor. Cihazın Türkiye’de ki fiyat etiketiyle ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi.  

Ancak Xiaomi Mi 9T Pro’nun global pazarda sahip olduğu fiyat etiketinin birçok Snapdragon 855 işlemciyi kullanan akıllı telefonun altında olduğunu belirtmek de fayda var. Global pazarda aynı segmente yer aldığı birçok telefondan daha uygun fiyattan satışa sunulan Xiaomi’nin aynı stratejiyi Türkiye’de de izlemesi bekleniyor. 


5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

PAYLAŞ