Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-26 11:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Redmi tarafından üretilen K20 Pro adlı akıllı cihazın global versiyonu olarak karşımıza çıkan Xiaomi Mi 9T Pro, yapılacak olan güncellemeler ile beraber kullanıcıları üzmeyecek gibi gözüküyor. Hem tasarım olarak hem de sunduğu özellikler ile beraber kullanıcıları memnun etmeyi başaracak olan Xiaomi Mi 9T Pro, kullanıcılar tarafından beğeni toplayan bir cihazdır. Söz konusu bu akıllı cihaz geçtiğimiz hafta içerisinde Android 10 güncellemesi alacak haberi ile gündeme gelmişti. Bu sefer ki haberde de cihaz hakkında bir müjde daha verildi. Mi 9T gibi ülkemizde satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 9T Pro, oldukça heyecanlandıran haberler ile gündeme gelmeye başladı. Hatta öyle ki söz konusu bu modelin Çin ve Hindistan'da satışa sunulan Redmi K20 Pro seçeneği için Android 10 güncelleme dağıtılmaya başladı. 

Cihaz üzerinde yapılan yenilikler ilk olarak Çin ve Hindistan'da başlıyor. Burada önemli olan noktalardan biri Mi 9T ile Mi 9T Pro'ya gelecek ay içerisinde indirilmeye sunulacağı söylenen Android 10 güncellemesinde şu an için MIUI 11 arayüzü yer almayacak. Söz konusu bu arayüz bir kaç gündür gündemde yer alıyor ve daha şimdiden büyük ilgi görüyor. Bir hayli beğenilen bu MIUI arayüzünü gelecek günlerde sunacak olan geliştirici şirket, bu modelleri şimdilik MIUI 10 arayüzü üzerine kuracak. Fakat olumlu olarak değerlendirilmeye bu duruma karşı güncellemenin veriliyor olması kullanıcıları oldukça heyecanlandıran bir durumdur. Halihazırda donanımlı özellikler ile dolu olan Mi 9T Pro, tüketicinin beğenisini kazanıyor.

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?

Xiaomi Mi 9T Pro'nun özellikleri dikkat çekici nitelikte

Xiaomi Mi 9T Pro adlı akıllı cihaz oldukça dikkat çeken özelliklere sahip olup kullanıcılara gelişmiş bir kullanım sunuyor. Söz konusu bu akıllı cihaz gücünü 7 nm üretim süreci geçiren Snapdragon 855 işlemci sisteminden alıyor. Cihazın depolama kısmında ise karşınıza 6 GB - 8 GB RAM + 64 GB - 128 GB - 256 GB seçenekleri çıkıyor. Üçlü kamera sistemi ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Xiaomi Mi 9T Pro, kamera sistemi içerisinde Sony IMX586 sensörlü 48 megapiksel + 13 megapiksel ultra geniş açı + 8 megapiksel telefoto sistemlerini barındırıyor. Buna ek olarak cihazın ön kısmında yer alan kamera ise 20 megapiksel özelliğine sahip olup kullanıcıların kaliteli selfieler çekmesini sağlayacak niteliktedir. 

6,39 inç Full HD+ bir OLED ekran özelliğine sahip olan Xiaomi Mi 9T Pro, 4.000 mAh pil kapasitesine sahiptir. Mevcut özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Xiaomi Mi 9T Pro, kullanım fonksiyonelliği açısından da oldukça tatmin edicidir. Cihazın MIUI 11 arayüzü ile gelmemiş olması olumsuz bir şekilde değerlendiriliyor olsa da diğer özellikleri ile cihaz kendini toparlamaktadır. Hem tasarımı hem de sunduğu özellikler ile beğenileri kazanan Xiaomi Mi 9T Pro, kullanıcıların tercihi olacak. Hatta bunun yanı sıra cihaz mevcut özellikleri ile rakiplerini geride bırakacak gibi gözüküyor. Cihaz yakın zaman içerisinde Android 10 güncellemesi ile daha da güçlenecek. 

 


Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri
Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!

PAYLAŞ