Xiaomi Mi 9T fiyatı ve satış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9T fiyatı ve satış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-15 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin bazı bölgelerde Redmi K20 adıyla satmış olduğu Xiaomi Mi 9T modeli çeşitli bölgeler için de satışa sunuldu. Ancak modelin Pro versiyonu henüz satışa çıkmamıştı. Yaşanan gelişme ile beraber Xiaomi Mi 9T Pro modeli önümüzdeki hafta ile beraber Avrupa’daki ülkelerde satışta olacak. Xiaomi’nin Hollanda ofisinin Facebook tarafında yapmış olduğu paylaşıma göre Mi 9T Pro modeli Avrupa bölgesinde 20 Ağustos ile beraber satışta olacak. Söz konusu bu paylaşım ise Avrupa haricinde Belçika ve Lüksemburg bölgelerini kapsıyor. Fakat Xiaomi’nin Avrupa genelinde Mi 9T Pro modelini 20 Ağustos ile beraber satışa sunması bekleniyor.

Xiaomi Mi 9T Pro Satışa Çıkıyor

Xiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Mi 9T Pro modeli Hollanda’da birkaç günlük bir süredir ön siparişte bulunuyor. Xiaomi tarafından ifade edilene göre ön satışı başlatan perakendecilerin aslında aceleci olmadığı gözüküyor. Telefonun 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolamalı versiyonu 429 avro fiyat etiketine sahip olurken, 128 GB depolamalı versiyonun satış fiyatı ise 479 dolar avro olarak belirlenmiş durumda. Xiaomi Mi 9T Pro modeli Avrupa bölgesinde siyah, beyaz, mavi ve kırmızı renk seçenekleri ile satışta olacak. Ancak Mavi renk seçeneğinin sadece 128 GB depolama alanı için geçerli olacağını belirtelim.

Modelin diğer teknik detaylarını hatırlayacak olursak, cihazda Snapdragon 855 işlemcisi yer alıyor. 48 megapiksellik Sony IMX586 sensörlü ana kameraya sahip olan cihaza 13 megapiksel ultra ve 8 megapiksel telefoto lensi de eşlik ediyor. Ön kamera tarafında ise 20 megapiksellik F2.0 diyafram değerli lensi görüyoruz. 6.39 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip olan ekran OLED panele sahip durumda. Pil ise 4000 mAh seviyesinde belirlenmiş durumda. Bakalım cihaz Avrupa’da ne kadar tercih edilecek göreceğiz.


Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyorXiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor
Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıXiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ