Xiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 13:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni modeller üzerindeki çalışmalarının yanı sıra piyasada yer alan modellerin güncellemeleri için de çalışmaları sürüyor. Şimdi ise piyasada Redmi K20 adıyla bulunan ve ülkemizde Xiaomi Mi 9T olarak satılan model için kullanıcıları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Öyle ki Xiaomi Mi 9T ve Mi 9T Pro modelleri için beklenen güncelleme gerçekleşti. Kullanıcıların bir süredir beklediği Android 10 güncellemesi kullanıcılar için yayınlandı. Xiaomi tarafından Kasım ayında MIUI 11 güncellemesi yayınlanmış olsa da, bu sürüm Android 9 alt yapısına sahipti. Bir aylık bir sürenin geçmesi sonrasında Redmi K20 serisi için Android 10 güncellemesi Çin’de yayınlanmaya başladı.

Xiaomi Mi 9T Android 10 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli oldu

MIUI V11.0.2.0.QFJCNXM sürüm numaralı bu güncelleme 2.3 GB boyuta sahip olarak geliyor. Aralık ayı güvenlik yamasını da içeren Android 10 güncellemesi karanlık modu da beraberinde getiriyor. Ayrıca QR kodu ile Wifi paylaşımından daha iyi konum ve gizlilik kontrolü gibi birçok yeniliği Android 10 ile beraber Xiaomi Mi 9T modelinde görüyoruz. Çin’de satılan Redmi K20 serisinde Google’ın uygulamaları bulunmuyor. Bu sebeple güncellemenin Avrupa kullanıcılarına erişmesi için Google uygulamalarının entegre edilmesi gerekiyor. Bu sebeple Mi 9T kullanıcıları güncellemeye 1-2 hafta daha geç ulaşacak.

Xiaomi Mi 9T modelinin kısa süre içerisinde güncellemeye erişmesi bekleniyor. Modeli hatırlayacak olursak cihazda Snapdragon 730 işlemcisi bulunurken 6.39 inçlik Full HD bir ekranın yer aldığını belirtelim.


Xiaomi katlanır telefonları doğruladıXiaomi katlanır telefonları doğruladı
Xiaomi TV Piyasasında Yükselişini SürdürüyorXiaomi TV Piyasasında Yükselişini Sürdürüyor

PAYLAŞ