Xiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 11:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Artık 2019’un son çeyrek dilimine yaklaşmışken akıllı telefon üreticileri tarafından amiral gemisi modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise beklenen modeller Huawei Mate 30 ve Google Pixel 4 serileri olurken, Xiaomi cephesinden de bazı gelişmeler ortaya çıktı. Buna göre 24 Eylül tarihinde düzenleyeceği belli olan etkinlik ile beraber Çinli üretici Xiaomi Mi 9 Pro ve Mi Mix 4 modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Ayrıca etkinlik ile beraber sadece bu iki cihazın tanıtımı değil MIUI 11 arayüzünün yayınlanması ve yeni Mi TV modelinin de duyurulması bekleniyor. Gelin şimdi yeni Xiaomi modeller hakkında ortaya çıkan detaylar neler bakalım.

Xiaomi Mi 9 Pro ve Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyorXiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyor

Xiaomi Mi 9 Pro modeli sahip olduğu Pro eki ile piyasada yer alan Mi 9 cihazının daha gelişmiş bir versiyonu olacak. Xiaomi Mi 9 Pro bu noktada 6.39 inçlik bir büyüklüğe sahip olurken Super AMOLED bir ekran paneline sahip olacak. İşlemci tarafında ise cihaz oldukça güçlü olacakken Snapdragon 855 Plus işlemci gücü bu modelde bulunacak. Batarya tarafında ise modelin 4000 mAh’lik bir pile sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca şirketin bir süre önce tanıtmış olduğu 30W Mi Charge Turbo kablosuz şarj teknolojisi de her iki tanıtılacak olan modelde yer alması bekleniyor.

Mi Mix 4 modeli de yine Snapdragon 855 Plus işlemcisine sahip olacak. Mi Mix 4’te ise QHD çözünürlüklü bir ekran panelinin bulunması bekleniyor. Bu modelin ekran boyutu bilinmezken arka yüzeyde 108 megapiksel çözünürlüklü bir Samsung ISOCELL Bright ana kameraya ek olarak geniş açı ve telefoto lenslerinin olması bekleniyor. Bazı beklentilere göre ise cihazın Mi Mix Alpha olarak da adlandırılabileceği ifade ediliyor.


PTT ve Xiaomi iş birliğine imza attıPTT ve Xiaomi iş birliğine imza attı

PAYLAŞ