Xiaomi Mi 9 nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 16:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin menşei olan dünya devi Xiaomi’nin 2019 yılına damgasını vurması beklenen yeni amiral telefonlarından Xiaomi Mi 9’un bütün özellikleri ve sahip olduğu fiyat etiketi belli oldu. Gelin birlikte Xiaomi nasıl bir telefon yapmış göz atalım.

Çin merkezli dev şirket Xiaomi’nin Xiaomi Mi Mix 4 ile beraber akıllı telefon pazarına sokmayı planladığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 9’un özellikleri belli oldu. 19:9 en boy oranlarına sahip olan Xiaomi Mi 9, 6.4 inç boyutlarında dev bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Full HD+ AMOLED ekran kullanan cihaz, artık yeni nesil telefonlarda görmeye başladığımız ekran üzeri parmak izi sensörü bu telefonda da var. Bu da demek oluyor ki Xiaomi Mi 9’da ekrandan parmak izinizi okutabileceksiniz.

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler?

Cihaz tek bir dahili hafıza seçeneği sunacak

Xiaomi Mi 9 32 W hızlı şarj 4.0 teknolojisini kullanıyor ve cihazda 3500 mAh batarya bulunuyor. Bu özellikler göz önüne alınarak bakıldığı zaman ise Xiaomi Mi 9’un tek bir şarj ile kurtarabildiği görülüyor. Aynı zamanda 48 MP ana arka kamera olmak üzere toplamda 3 kamera bulunduracak olan cihaz, ön tarafından ise 24 MP kamera özelliği barındırıyor. Öte yandan Snapdragon 855 yongasından güç alması beklenen Xiaomi Mi 9’un 6 ya da 8 GB RAM özelliğine sahip modellerini de bulunduracak. Dahili hafı konusunda oldukça cürretkar davranan cihaz, 128 GB tek bir model telefon bulunduracak.


Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ