Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-06 23:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, ürettiği ürünlerde yüksek teknolojik ürünler kullanarak ve bu ürünleri tüketiciye sunan bir marka olarak adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Fiyat performans kalitesi ile oldukça beğenilen son Xiaomi telefonu Xiaomi Mi 9 Lite, heyecanlı bekleyişin ardından Türkiye'de de satışa sunuldu. Xiaomi tarafından üretilen akıllı cep telefonlar son zamanlarda tüketicinin dikkatini çeken ve böylelikle satış oranları da artmaktadır. Şirket gün geçtikçe ürettiği her akıllı cep telefonları piyasada yaygınlaşmaya başladı. 

Markanın ürettiği cihazların uygun fiyatlı ve yüksek performanslı olması kullanıcıları cezbeden en önemli detaylardan biridir. Çin'in başarılı şirketlerinden Xiaomi'nin geçtiğimiz ay içerisinde Xiaomi Mi 9 Lite adlı cihazı piyasaya sürdü. Çıkış tarihinden sonra cihaz artık ülkemizde de yer alıyor. Eylül ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen Xiaomi Mi 9 Lite, 6,39 inçlik damla çentik ekran özelliğine sahip olup kullanıcılara ekran konusunda verimli bir kullanım sunuyor. Cihazın ön paneli Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Damla çentik özelliğine sahip olan Mi 9 Lite, %85,8 ekran gövde oranı ile geldi.

Xiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktıXiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktı

Damla çentik özelliğinin yanı sıra aynı zamanda Super AMOLED ekranına sahip olan söz konusu bu cihaz 600 nitlik ekran parlaklığı ile de kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bu özelliklere ilave olarak cihazın 1080x2340 piksel çözünürlüğe ve 19,5:9 en/boy oranına sahip olduğunu dile getirmekte fayda vardır. Xiaomi Mi 9 Lite adlı akıllı cihazın donanımsal kısmını değerlendirmek gerekirse cihaz gücünü Snapdragon 710’dan alıyor ve ürünümüz 6 GB RAM özelliğine de sahiptir. Bunun yanı sıra 64 GB ve 128 GB’lık iki dahili depolama seçeneği ile karşımıza çıkan bu telefonun depolama alanını artırmak istediğinizde bunun için 256 GB'a kadar yükseltme yapabileceğiniz microCD kart kullanabilirsiniz. Cihazınızda microCD girişi desteği bulunuyor. 

Fiyat kalite dengesi ile kullanıcıların beğenisini kazanan Xiaomi Mi 9 Lite'ın kamera özelliğine baktığımızda 48 MP’lik f/1,8 diyafram açıklığına sahip bir ana kameraya ek olarak 8 MP’lik bir ultra geniş açılı lens ve 2 MP’lik bir derinlik sensörü ile karşılaşıyoruz. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan bu kaliteli mobil cihaz fiyat kalite dengesi sayesinde dikkatleri üzerine topluyor. 

Türkiye'de de sunulan Xiaomi Mi 9 Lite'ın fiyatı nedir?

Bir ay önce piyasada yer alan Xiaomi Mi 9 Lite, artık ülkemizde de satışa sunuldu. Şu an için Türkiye'de popüler olarak kullanılan alışveriş sitesi Trenyol üzerinde de satışa sunulan ve Türkiye garantili olan Xiaomi Mi 9 Lite'ın 128 GB'lık ve 64 GB'lık seçeneklerinin fiyatları da sonunda belirlendi. Koyu gri olarak olarak karşımıza çıkan 128 GB olan Mi 9 Lite 2.799 TL'lik fiyat etiketine sahipken gri 64 GB dahili depola alanı ile karşımıza çıkan 2.599 TL fiyat etiketine sahiptir. Fiyat kalite dengesi ile kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilecek olan Mi 9 Lite satışa hazırdır. 

 


Xiaomi Mi 9 Lite özellikleriXiaomi Mi 9 Lite özellikleri
Xiaomi Mi 9 Lite fiyatı açıklandıXiaomi Mi 9 Lite fiyatı açıklandı

PAYLAŞ