Xiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-04 14:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Daha öncesinde sizlerle Xiaomi’nin ilerleyen zamanlarda Mi 9 Lite’ı tanıtacağını duyurmuştuk. Bildiğiniz gibi Xiaomi telefon isimlerini global pazarda Çin’deki adından farklı olarak satışa çıkarıyor. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi 9 Lite, Çin pazarında CC9 adıyla biliniyor. Mi 9 modelinin altında olan birçok modeli Türkiye pazarında da satışa çıkaran markanın ilerleyen zamanlarda Mi 9 Lite’ı da Türkiye’ye getirmesi bekleniyor.

Şık bir tasarıma sahip olan Mi 9 Lite ince çerçevesi ve arka ekranının renk geçişine sahip ekranı oldukça dikkat çekici. Ekran tasarımında damla çentikli tasarım geleneğini bozmayan Xiaomi Mi 9 Lite tasarımı ve özellikleriyle kullanıcılarının beklentilerini karşılayabilecek bir cihaz.

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?

Xiaomi Mi 9 Lite hangi özelliklere sahip?

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

6.39 inç ekrana sahip olan Xiami Mi 9 Lite Full HD+ AMOLED ekran teknolojisine sahip. Gücünü Qualcomm’un işlemcisinden alan modelde Snapdragon 710 yonga seti kullanılmış. Güçlü batarya kapasitesine sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite’da 4.030 mAh’lık bir batarya ve 18 W hızlı şarj desteği bulunuyor. Arka kısmında üçlü kamera sistemi bulunduran cihazda Sony IMX586 sensör kullanılmış. Ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite’ın kamera sistemi 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip derinlik kamerası ile iyice güçlendirilmiş. Xiaomi Mi 9 Lite’ın ön ekranında bulunan selfie kamerası ise 32 Megapiksel çözünürlükle oldukça etkileyici.

Xiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor Olabilir

Bağlantı kısmında USB-C portu kullanmayı tercih eden marka 3.5 mm standart kulaklık girişine sahip. Oyun severleri unutmayan Xiaomi, 9 Lite’da Game Turbo 2.0 özelliğine yer vererek cihazın oyun performansını da iyileştirmiş. Android Pie tabanına sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite’ın Android 10 güncellemesi alıp almayacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Özellikleriyle öne çıkan modelin Global pazara ve Türkiye pazarına ne zaman açılacağı hakkında ise henüz bir açıklama gelmese de, cihazın önümüzdeki ay içerisinde Global pazardaki yerini alacağı söyleniyor.


En ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacakEn ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacak
10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı

PAYLAŞ