Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-15 10:33:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ünlü duyumcu isim Benjamin Geskin tarafından 2019’un en iyi fiyat performans ürünü olması beklenen Xiaomi Mi 9 hakkında bazı konsept özellikler ve tasarımlar ortaya çıkarıldı. Çin’in büyüyen ve popüler markası Xiaomi, 2018 yılını oldukça verimli bir şekilde geçirmiş ve modelleri ile yüksek satış rakamlarına erişmişti. Özellikle yılın ilk yarısında tanıtılan amiral gemisi serisi Mi 8 akıllı telefon modelleri kullanıcıların büyük beğenisini toplamıştı. Henüz geçtiğimiz ayın sonunda tanıtılan Mi Mix 3 ile beraber ise tasarım noktasında oldukça üst seviyelere erişilmişti. Xiaomi markası daha çok yılın ilk yarısınde Mi serisinin yeni amiral gemisi modelini, yılın ilerleyen aylarında ise Pro ve Lite versiyonlarını sunuyor.

Xiaomi Mi 9 – 2019’un En İddialı Cihazı

Her Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook TanıtıldıHer Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook Tanıtıldı

Şimdi ise 2019 için iddialı modellerden olacak Mi 9 serisi hakkında yeni detaylar görmeye başlıyoruz. Son olarak Mi 8 Lite ve Mi 8 Pro modellerine dair detaylar belli olmuştu. Doğru sızıntı ve duyumları ile bilinen Benjamin Geskin tarafında yeni Mi 9’a ait olduğu iddia edilen bir konsept görsel yayınlanmış durumda. Paylaştığı görsele göre yeni modelde su damlası çentikten biraz daha büyük bir çentik göreceğiz. Ayrıca modelin yan ve alt çerçevelerinin Mi 8 serisine göre oldukça inceltilmiş olarak geldiğini görüyoruz. Mi 9 serisinin bu noktada tasarımı ile ön plana çıkacak bir model olması düşünülüyor.

Xiaomi Mi Mix 3 Özellikleri

Cihazın beklenen özelliklerine gelecek olursak ise Mi 9 serisinde 6.4 inçlik AMOLED panel bir ekran göreceğiz. İşlemci gücünün Snapdragon 855 veya Snapdragon 8150 olması beklenen cihazda 6, 8 ve 10 GB RAM seçenekleri bulunacak. 3700 mAH’lik bir bataryaya sahip model Quick Charge 5.0 kablosuz şarj teknolojisine sahip olacak. Modelin en dikkat çekici özelliği ise sahip olacağı 5G teknolojisi olacak. Model arka yüzeyde üçlü kamera sistemine sahip olurken ana kameranın 48 megeapiksel Sony IMX586 sensörü olması bekleniyor. Bakalım Xiaomi Mi 9 serisi tıpkı Mi 8 ailesi gibi yoğun bir ilgi görecek ve pazarda iyi bir satış rakamına erişecek mi göreceğiz. 


Xiaomi Black Shark Helo Global Pazara SunuluyorXiaomi Black Shark Helo Global Pazara Sunuluyor
Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e GeliyorXiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e Geliyor
Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!

PAYLAŞ