Xiaomi Mi 9 incelemesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-06 20:31:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Uzun süreden beri konuşulan Xiaomi Mi 9'un özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. Kısa bir süre önce Xiaomi'nin yakınlaşan Xiaomi Mi 9'un 3'lü arka kamera kurulumuna sahip olacağını öğrendik. Aynı zamanda Çin'den gelen yeni bir sızıntı bilgi ile bize Xiaomi Mi 9'un özelliklerinin tam bir şekilde öğrenmiş olduk. 

Xiaomi Mi 9'un ilk önce arka kamera sistemi hakkında size bilgi vermek istiyorum. Arka tasarımında yer alan bu 3 kamera beklediğiniz şekilde değil. Gelen bilgiye göre Xiaomi Mi 9 cihazı bir ikincil 12 MP kamera ve bir 3D TOF kamera ile son olarak 48 MP ana lense sahip olacak. Sahip olacağı bu lens ise Sony'nin IMX586 sensörünü kullanacak. 

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 satış tarihi belli oldu

Xiaomi Mi 9, piyasaya 436 Dolar olarak çıkacak

Sony IMX576 sensörlü bir 24 MP özçekim kamerasına sahip olan Xiaomi Mi 9, su damlası çentiğe ve 6.4 inç 19:9 FHD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Aslında görünüşü tam olarak OnePlus 6T'nin görünüşüne çok benzeyecek. Bir diğer yandan arka tasarım, özellikle de kamera tasarımı söz konusu olduğu zamanda sizlere Huawei P20 Pro andıracak. Bu da demek oluyor ki  arka tasarımında 2 adet lendi ve tek LED flaşı büyük kısım ile tek lensli başka bir küçük kısım olacak. Tüm bunlar sola doğru hizalanacak. Kısaca Xiaomi artık standart bir biçimde karşınıza çıkacak. Ayrıca Xiaomi Mi 9, piyasaya 436 Dolar olarak çıkacağı düşünülüyor.

 


Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler

PAYLAŞ