Xiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecek - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 15:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılında Xiaomi’nin Mi Mix 4ve Mi 9 isimli yemi amiral gemsi akıllı telefonlarını tanıtması beklentiler arasında yerini alıyor. Hal böyle olunca şirket tarafından yeni modeller hakkında bilgiler de gelmeye başladı. Bugün baktığımız zaman ise bir kullanıcının hızlı şarj sorusunu şirketin CEO’su olan Lei Jun cevapladı.

Teknoloji şirketi olan Xaomi’nin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Redmi Note 7, kutudan 10 wat şarj cihazı ile çıkışa bile 18 Wata kadar hızlı şarj özelliğine sahip. Öte yandan Mi Mix 3 de aynı şekilde 18 Wata kadar ulaşabiliyor. Weibo adı verilen sosyal medya platformunda “Mi 9, 24W veya daha üstü hızlı şarj desteğine sahip olacak mı?” sorusuna karşılık olarak şirketin CEO’sundan çok daha iyisi ile gelecek yanıtı verildi. Ürün hakkında çıkan birçok sızıntı 32 W hızlı şarj desteği hakkında bazı bilgileri bize sunuyordu. Ancak gelin görün ki bu her ne kadar tahmin olsa da bu değerin QuickCharge 5’e ait olduğunu herkes düşünüyor ve düşünmeye devam edecek gibi.

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı 

Xiaomi Mi 9, Snapdragon 855 işlemciye mi sahip olacak?

Snapdragon 855 işlemci ile beraber gelmesi beklenen Xiaomi Mi 9, Bu işlemcinin QuickCharge 4+ desteği bulunuyor ama QuickCharge 5 ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Aynı zamanda yapılacak olan yazılım güncellemesi ile çipset bu desteği kendisi kazanıyor olabilir. Fakat şu an için dolanan bu bilgiler kesin değil.


Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?
Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ