Xiaomi Mi 8X nasıl olacak? İşte sızan ilk görüntüler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8X nasıl olacak? İşte sızan ilk görüntüler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin yeni modellerinden birisi olacak Mi 8X için ilk sızdırmalar yapıldı. İşte Xiaomi Mi 8X tasarımı.

Çin’den tüm dünyaya ulaşmaya başlayan ve son yılların en popüler markalarından birisi olan Xiaomi, Mi ailesine yönelik geliştirmelerini sürdürüyor. Markanın sevilen serilerinden birisi olan Mi serisi için yeni çıkacak telefonun Xiaomi Mi 8X olduğu uzun zamandan beri bilinirken şimdi cihaz için ilk sızdırmalar da yapıldı. Böylece telefonun tasarımı tanıtım öncesinde görüldü.

Xiaomi Mi 8 SE tanıtıldı!Xiaomi Mi 8 SE tanıtıldı!

Xiaomi Mi 8 SE tanıtıldı!

İşte merak edilen Xiaomi Mi 8X tasarımı

Xiaomi Mi SE adı ile çıkan telefonun ardından bir üst versiyon olması beklenen Xiaomi Mi 8X için teknik detaylar henüz netleşmiş değil. Cihaz için gündemde yer alan iddialara göre Snapdragon 710 işlemci olacak. İki renkle gelmesi beklenen cihazda cam ya da cama yakın görünümü ile seramik bir kasa görünüyor.

Xiaomi Mi 8X teknik özellikleri neler olacak?

Toplamda iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan Mi 8X’in cam veya seramik kasaya sahip olacağı tahmin ediliyor. Telefonda yer alan parmak izi okuyucusunun cama gömülü bir şekilde ön tarafta olması beklenirken sızdırmalarda bu bölüm henüz görüntülenemedi. Cihazsa olması beklenen diğer teknik detaylar ise şöyle; Snapdragon 710 işlemci, 3000 mAh kapasiteli batarya, Always on Display özelliği, kızılötesi alıcı, Android 8.1 işletim sistemi. Cihaz için çok fazla iddia gündemde yer alsa da tanıtım sonrasında bu durum netlik kazanacak.


Xiaomi Mi 8 Türkiye Fiyatı Belli OlduXiaomi Mi 8 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ