Xiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin gerek performans gerekse kamerası ile öne çıkan başarılı modeli Xiaomi Mi 8 cihazı büyük bir başarıya imza attı. Şirket CEO’sunun gerçekleştirmiş olduğu açıklama ile beraber Xiaom Mi 8 ailesinin dört aylık bir süreçte 6 milyon cihaz sattığı açıklandı. Şık tasarımının yanı sıra güçlü teknik özellikleri ile de dikkat çeken Xiaomi Mi 8 tam 6 milyon satış rakamı ile dikkat çekiyor. DxOMark verilerine göre ise en iyi kameralı modellerden birisi olan Mi 8 cihazında Snapdragon 845 işlemcisini görüyoruz. RAM tarafında ise 6 GB’lık bir belleğin yer aldığı model 2248 x 1080 piksellik bir çözünürlüğe sahip durumda. Ekran büyüklüğü ise bu modelde 6 inç olarak belirlenmiş.

6 Milyon Cihaz Satışı

Xiaomi'nin Yeni Akıllı Yaşam Ürünleri TanıtıldıXiaomi'nin Yeni Akıllı Yaşam Ürünleri Tanıtıldı

Xiaomi Mi 8’in piyasada 64, 128 ve 256 GB’lık depolama seçenekleri bulunuyor. Model ayrıca 12 megapiksellik F2.4 ve 12 megapiksellik ikinci kamera ile çift arka kamera sistemine sahip durumda. Video çekim tarafında 30 FPS 4K video çekim yapabilen modelin ön yüzeyinde ise F2.0 diyafram değerine sahip 20 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Pil kapasitesi 3400 mAh seviyesinde olan model USB-C girişine ve Bluetooth 5 teknolojisine sahip durumda.

Yüksek bir satış rakamı elde eden Xiaomi Mi 8 kutu içinden Android 8.1 Oreo ile geliyor. Xiaomi’nin bu modelinin ülkemiz fiyatı ise 5399 TL seviyelerin de bulunuyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi resmi olarak ülkemize giriş yapmış ve 399 TL fiyatı etiketi ile robot süpürge, Mi Robot Vacumm 2299 TL ve Mi akıllı Kettle modellerini 379 TL fiyatlarından satış sunmuştu. Ayrıca Xiaomi’nin pirinç pişirme makinesinin Türkiye fiyatı ise henüz belli olmuş değil.

Global pazarda bir hayli beğenilen Xiaomi, ülkemizde de ilgi görmeye devam ediyor.  


Xiaomi Mi 8 Pro Satışa SunulduXiaomi Mi 8 Pro Satışa Sunuldu
Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli OlduXiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ