Xiaomi Mi 8 Youth ve SFE Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8 Youth ve SFE Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin’in önde gelen ve büyümeye devam eden şirketlerinden olan Xiaomi cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Son olarak Mayıs ayı içerisinden amiral gemisi serisi olan Mi 8 ile piyasaya giriş yapmıştı. Üç farklı Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition ve Mi 8 SE versiyonları ile piyasaya giren şirketin farklı tasarım ve fiyat seçeneklendirmesi yaptığı görülmüştü. Şimdi ise Mi 8 ailesine yeni iki akıllı telefon modeli daha ekleneceği ortaya çıktı. Buna göre Xioami Mi 8 Youth ve Mi 8 Screen Fingerprint Edition adlı modellerinin yakın zamanda Çin üzerinde resmi bir şekilde duyurulması bekleniyor.

Bu yeni iki cihazın teknik ve tasarım detaylarına yönelik herhangi bir bilgi henüz bilinmiyor. Ancak tahminler ve analistlere göre modellerde yer alacak bazı özellikler ortaya çıkmış durumda. Buna göre Mi 8 Youth versiyonunda 4 GB 64 GB / 6 GB 64 GB ve 6 GB 128 GB olarak üç farklı depolama ve RAM seçenekler versiyonun olması bekleniyor. Diğer yandan ortaya çıkan bu yeni cihazların Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer modellerinin isim değiştirilmiş bir versiyonu olabileceğide iddia ediliyor.

Pazardaki güçlü rakiplerine kafa tutmaya devam eden Xiaomi’den yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Bakalım şirketin olası bu yeni iki modeli pazarda ne gibi işler yapacak göreceğiz.





PAYLAŞ