Xiaomi Mi 8 Pro Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8 Pro Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 18:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İlk olarak bu ay başı ile ortaya çıkan Xiaomi Mi 8 Pro modeli bir süre bekleyişin ardından satışa sunuldu. Ekrana entegre parmak izi okuma teknolojisine sahip olan bu model performansı kadar tasarım çizgileri ile de dikkat çekmeyi başarıyor. İlk satış bölgesi Çin olacak olan yeni Xioami Mi 8 Pro modelinin ilerleyen dönemlerde birçok farklı ülkede satışta olması bekleniyor. Satışa çıkacak bu modelin 465 dolar fiyat etiketinde olduğunu görüyoruz. Xiaomi, Mi 8 ailesinde birçok yeni model ve teknoloji kullanıyor. Gelin şimdi satışa çıkan Mi 8 Pro ve diğer üyelerin teknik detaylarını hatırlayalım.

Xiaomi Mi 8 Pro Detayları

Xiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama GeldiXiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama Geldi

Xiaomi yeni Mi 8 Pro modelinde Snapdragon 845 işlemcisini kullanıyor. Çift arka kameraya da sahip olan bu modelin ekrandan parmak izi okuyucu özelliği bulunuyor. Arka yüzeyde F1.9 diyafram değerine sahip 12+12 megapiksellik lensleri görürken ön tarafta ise 20 megapiksellik bir kamera görüyoruz. Bellek tarafında 8 GB RAM ile beraber 128 GB’lık depolama alanı bulunan bu modelin ayrıca 6 GB RAM ile 128 GB depolamalı versiyonu da bulunuyor. İki farklı versiyon ile gelen bu model tıpkı Mi 8 gibi oldukça şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip olarak geliyor.

Çift bant GPS desteğine sahip bu modelde 19:9 AMOLED 6.21 inçlik büyük bir ekran görüyoruz. Ekranda ayrıca parmak izi tarayıcı entegresi yer alırken yüz tanıma teknolojisinin olduğunu da belirtelim. Mi 8 Pro’nun pil tarafında ise 3400 mAh’lik bir batarya görüyoruz. Çentikli bir ekran tasarımına sahip olan bu yeni model oldukça ince çerçevelere sahip durumda. Uygun bir fiyat etiketine de sahip olan bu modelin ülkemizde ne zaman ve ne kadar fiyat etiketi ile satışa çıkacağı henüz bilinmiyor.  


Bütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli OlduBütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli Oldu
Xiaomi Mi A2 ve A2 Lite Ailesi Satışa ÇıktıXiaomi Mi A2 ve A2 Lite Ailesi Satışa Çıktı

PAYLAŞ