Xiaomi Mi 8 Pro Özellikleri Duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8 Pro Özellikleri Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 14:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin diğer amiral gemilerini kıskandıran özelliklere sahip yeni akıllı telefonu resmi olarak tanıtıldı. Bu özellikler arasında ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, kızılötesi yüz tanıma özellikleri ile güvenliği en üst düzeye çıkartıyor. Bu kadar işlevselliğe sahip olan bu cihazın fiyatı da oldukça uygun.

Xiaomi Mi 8 Pro Özellikleri Duyuruldu

Mi 8 serisine iki yeni modelini ekleyen Xiaomi, Mi 8 Lite ile birlikte Xiaomi Mi 8 Pro'yu da tanıttı. Xioami Mi 8 ile birlikte son derece benzer özelliklere sahip olan Mi 8 Pro, Snapdragon 845 işlemci ile birlikte geliyor. Cihazın 6 GB/ 8 GB RAM seçenekleri bulunuyor ve 128 GB depolama alanına sahip. Gerçek anlamda bir amiral gemisi. Mi 8 Pro'yu standart modelinden ayıran en büyük özelliklerden biri ise ekrana gömülü parmak izi okuyucusunun olmasıdır. Söz konusu parmak izi okuyucusu, basınca duyarlı bir şekilde çalışıyor. Ayrıca cihazda kızılötesi yüz tanıma sistemi de bulunuyor.  Böylelikle cihaz güvenlik konusunda en üst düzey güvenlik sistemlerine sahip oluyor. Özellikleri ve fiyatıyla gerçekten kullanıcıların gözüne giren Xiaomi hem akıllı cihaz hem de diğer teknolojik aletler konusunda başarısını katlıyor. Gelin birde tam özelliklerine bakalım:

Xiaomi Mi A2, bugün satışa sunulduXiaomi Mi A2, bugün satışa sunuldu

  • 6.21 inç FULL HD+ ekran
  • Snapdragon 845 işlemci
  • 6GB, 8GB RAM
  • 128 GB Depolama Alanı
  • 12MP+12MP çift arka kamera
  • 20MP Ön Kamera
  • 3400mAh batarya
  • Android 8.1 işletim sistemi

Telefonun özellikleri neredeyse yeni çıkan tüm telefonların özellikleriyle aynı durumda. Fakat bu telefonun fiyatı gerçekten de oldukça iyi. Altın ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan bu cihaz, şu fiyatlara satılıyor:

6 GB RAM / 2929 Türk Lirası

8 GB RAM / 3299 Türk Lirası

Bu telefonun gerçekten böyle bir fiyata sahip olması diğer akıllı telefonlardan daha çok satılmasını sağlıyor. Fakat bu fiyatlara ülkemizdeki vergiler dahil değil. Vergiler dahil olsa bile diğer telefonlardan ucuz olacağı kesin. Xiaomi bu günlerde hem akıllı cihazlar ile hem de giyilebilir teknolojik ürünler ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.


Xiaomi’den Android Pie hamlesi!Xiaomi’den Android Pie hamlesi!
Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldıXiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı
Snapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldıSnapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldı

PAYLAŞ