Xiaomi Mi 8 Pro geliyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8 Pro geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-10 11:06:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'li Xioami firması gündemimize oldukça sık bir şekilde gelir durumda. Çinli teknoloji devi yeni akıllı telefonlar  konusunda oldukça başarılı bir durumda. Kullanıcıların oldukça fazla beğenisini alan bu Çinli firma hem dünyada hem de ülkemizde birçok kullanıcısı bulunuyor. Özellikle yeni çıkarttığı telefonlar Çin'de birkaç dakika içerisinde stoklarını tüketiyordu. Yeni akıllı telefon serisi olan Mi 8 geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. İlk etapta Çin'de satışa sunulan bu cihaz telefon ailesinin en güçlü üyesi olan Mi 8 Explorer Edition dünyaya açılıyor. Bu telefon Mi 8 ismiyle tüm dünyada satışa sunulacak.

Xiaomi Mi 8 teknik özellikleri

Xiaomi'nin yeni çıkacak olan bu telefonu arka tarafının şeffaf olmasıyla dikkat çekiyor. 6.21 inçlik Full HD+ ekranla karşımıza geliyor. Bu cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemciden alıyor. Ram olarak 4, 6 ve ya 8 GB olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Depolama alanı olarka 64, 128 ve 256 GB depolama alanı sunuyor. Çin'de satışa sunulan telefonun sürümünde ise sadece 8 GB Ram ve 128 GB depolama seçeneği ile satışa çıkmıştı. Xiaomi Mi 8 Pro, çift arka kamera (12 + 12 MP) ve 20 MP'lik ön kamera ile karşımıza gelecek. İşletim sistemi olarak Android 8.1 Oreo destekleyecek. Yeni teknolojileri içerisinde bulunduran bu telefon ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, 3D yüz tanıma özelliği, 2900 mAh batarya bulunduruyor. 

Xiaomi'den yaz sıcaklarına kesin çözümXiaomi'den yaz sıcaklarına kesin çözüm

Çin pazarında 553 dolar fiyat etiketiyle çıkan bu akıllı telefon global sürümünün fiyatını açıklamadı. Bu akıllı telefonun ne zaman piyasaya sunulacağı bilgisi de açıklanmadı. Tasarımı konusunda oldukça ilgi çeken bu telefonun en ilginç tasarım yönü ise arka tarafındaki belirli bir kısmın şeffaf olması. Telefonun arkasında bulunan donanımları görebiliyorsunuz. Ülkemizde doların yükselmesi nedeniyle ve vergilerin de dahil olmasıyla bu yeni akıllı telefonun fiyatının cep yakacak türden olacağını düşünüyoruz. Telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmese de telefonun birçok ülkede popüler olacağını düşünüyoruz. Hem performans hem de tasarım konusunda gerçekten üstün özellikler ile satışa sunulacak olan cihaz Çin'de birkaç dakika içerisinde stoklarını tüketmişti. Bu akıllı cihaz ile gelecek haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 


Xiaomi Mi Notebook Pro 2 özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Notebook Pro 2 özellikleri ve fiyatı
Xiaomi resmen Türkiye'de!Xiaomi resmen Türkiye'de!
Xiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğüXiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğü

PAYLAŞ