Xiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 13:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin geçtiğimiz eylül ayı ile beraber satışa sunmuş olduğu Xiaomi Mi 8 Lite modeli için beklenen Android 9.0 güncelleme müjdesi ortaya çıktı. Xiaomi Mi 8 amiral gemisi ailesi ile beraber tanıtılmış olan, Lite versiyonu sahip olduğu fiyat performans ile bütçe dostu bir yapıyla kullanıcılara sunulmuştu. Şirketin en hızlı güncellemelere erişen Android One modellerinin yanı sıra normal cihazlara da en hızlı bir şekilde güncelleme eriştirilmek için sıkı bir şekilde çalışılıyor. Bu kapsamda şirket Xiaomi Mi 8 Lite modeli için Çin bölgesinde Android 9.0 beta sürecini resmi olarak başlattı. Beta programına kullanıcılar istedikleri zaman girebiliyorlar. Fakat beta sürümlerinin son sürüme göre çeşitli hata içerdiklerini ve sorunlar çıkartabileceklerini belirtelim.

Xiaomi Mi 8 Lite, Android 9.0 Güncellemesi

Xiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı GeldiXiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı Geldi

Beta sürümünü yüklemek isteyen kullanıcılar için mutlaka cihazlarının yedeklerini almaları gerektiğini hatırlatalım. Beta testleri başlayan bu model için ise 2019 ile beraber model serisine Android 9.0 Pie güncellemesi geleceği anlamına geliyor. Güncelleme noktasında kullanıcılarını mahrum bırakmayan Xiaomi bu noktada bütçe dostu modeli içinde Android 9 güncellemesini vermekten geri kalmayacak. Mi 8 Lite’ın sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak model 6.28 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip durumda. 2280 x 1080 piksel bir çözünürlükle gelen model en boy tarafında ise 19:9 yapıya sahip durumda.

İşlemci tarafında Snapdragon 660 kullanılan bu cihazın 4 ve 6 GB RAM seçenekleri bulunuyor. Hafıza tarafında ise 64 ve 128 GB depolama seçeneklerini görüyoruz. Android 8.1 işletim sistemine sahip olarak kutudan çıkan model MIUI arayüzüne ve 3350 mAh’lik bir pile sahip durumda. Cihaz arka yüzünde 12 + 5 megapiksel olarak çift kamera görürken ön tarafta ise 24 megapiksellik bir selfie kamerası görüyoruz. Modelin ülkemizde 1880 TL’den satışta olduğunu belirtelim.  


8 GB'lı Xiaomi Mi 8 Lite Geliyor8 GB'lı Xiaomi Mi 8 Lite Geliyor
Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e GeliyorXiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e Geliyor
Xiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle TanıtıldıXiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle Tanıtıldı

PAYLAŞ